Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

Over Mij

Welkom op Vlijtige Handjes
Ik ben een werkende mams met 3 schatten. Getrouwd met Hans en samen hebben we twee dochters Marlie & Puck. Onze meiden zijn voor zichzelf begonnen en wij hebben het rijk weer alleen!
Ik werk 24 uur per week bij Transvorm als adviseur Imago voor BrabantZorg.Net, dè website voor werken en leren in Zorg & Welzijn in Brabant.
In mijn vrije tijd zit ik het liefst in mijn atelierke en voel me helemaal happy met quilten, borduren, breien en kleding maken.
Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het leukst. Mijn kleding maak ik grotendeels zelf maar dat wordt steeds meer een ‘moet’, door alle leuke ideeën bij collega bloggers op internet.

Dit is de plaats waar ik al mijn makelijen laat zien.  Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.  DH Hans heeft dit voor me gemaakt. We hebben namelijk allebei nogal ‘Vlijtige Handjes’.Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.
Hartelijke groetjes Anita

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...