Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 22 november 2017

4 sjaals en een nieuwe verslaving verder

Zomaar ben je 4 maanden verder. Het bloggen zit zeker niet in mijn systeem. Krijg het ook niet in mijn systeem. Snietje zit een beetje in de knoop. Niet vervelend in de knoop maar meer alles op orde brengen. Soms moet je dingen loslaten en opbouwen. Dat kan niet altijd vlekkeloos. Ik heb me voorgenomen mezelf maar eens even voorop te zetten. Daar begin ik aardig mijn weg in te vinden en daar ben ik blij mee.

Haken, breien, puzzelen en diamond painting daar kan ik me helemaal in verliezen. Dan krijgt mijn koppie rust en dat wil ik graag zo houden. Dus 4 sjaals is eigenlijk niet zo gek.


  


Een voor mijn dochter, een voor de moeder van een vriendin en twee van CALs. Wolbollie en Unicorn op fb. Twee verschillende garens en mooie patronen. De blauw met wit ga ik vast nog een keer van een ander garen maken.

Toen zag ik deze gave foto op FB en wist direct wat dat moest worden. Een unikatbol gemaakt door Helena Maan van Maandraadjes unikat verloopgaren. Ik haeb al prachtige bollen van haar voorbij zien komen dus een berichtje gestuurd. Na wat over en weer gechat kwam deze beauty binnen. Hij is prachtig en sluit precies aan wat ik voor ogen had bij de foto. Ondertussen ben ik een eindje op weg en haak er met veel plezier aan. Die foto is voor een volgende keer.

Een fijne dag
groetjes Anita4 opmerkingen:

quiltlodge gerda zei

Hoi Anita, fijn weer wat van je te horen! Ik heb ook even terug gelezen (heb ook een poosje wat minder geblogd en het nét weer nieuw leven in geblazen) je hebt een heftige tijd achter de rug las ik. Gelukkig kopje weer wat tot rust. En wat is zo'n hobby dan mooi om te hebben hè.
Je kleindochtertje ook al weer een jaar! Nog van harte! Wat een rijk bezit hè. Nou meisje, rustig aan en geniet lekker van je prachtige omslagdoeken! Groetjes, Gerda

Chookyblue...... zei

Beatiful hand work......

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف مكيفات بالخبر

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...