Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 31 augustus 2014

Lappenmand en Lapjes

Wat kun je het beste doen om een moe en grieperig lijf te laten herstellen? Lapkes!! 
Daarom had ik een goed excuus om lekker aan de Gossip te werken. Rustige en geen ingewikkelde blokken maar heerlijk om te maken. De theepot met klaprozen, de prachtige langstelige bloem en het mandje met bloemen. Dat is niet van deze week alleen hoor! Dat zou te gek zijn. 

Voor de afwisseling de haakmand maar weer wat meer vooraan gezet. Het blijft een leuke deken. Elke avond een paar vierkantjes en hij kan straks mee op het quiltweekend in november. Ja de Steekjes tellen af!! Als je nog een héél andere Gossip wilt zien is het leuk om even bij Merian te kijken. 

Fijne zondag groetjes Anita7 opmerkingen:

Berna zei

Tja als je dan toch niet lekker bent, is er geen beter excuus om lekker te blijven zitten met een werkje. Schattig die theepot met klaprozen!
Fijne zondag!

Elizabeth zei

Hè bah ... grieperig... Begin maar vroeg met extra vitaminen!
Wat een heerlijke quilt hè de Gossip. Ik ben er ook aan bezig. Zo lekker naïef en ontspannend.
Beterschap deze week!

Saskia Smit zei

Beterschap!

Petra Gerritsen zei

prachtige "lapjes" .. veel beterschap Anita!!

Chris zei

Dan is een griepje nog niet zo vervelend, hoewel .... Beter als je je helemaal fit voelt. Maar je gebruikt je tijd goed hoor, enig die Gossip.

jolanda zei

Wanneer je eenmaal weer wat opknapt na zo'n griep is dit natuurlijk hét middel om de tijd te verdrijven! Doe maar lekker rustig aan dan ben je zo weer de oude. ;-)

Johanna Faber zei

Hoop dat de griep helemaal weg is en dat je weer volop aan het handwerken kan
Fijn weekeinden gr uit Zweden

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...