Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

maandag 29 april 2013

Van ruimen.....steekjes en oude foto's

Er is niet veel om te laten zien deze week. Ik ben begonnen met het quilten van Fredrike en dat is het wel zo'n beetje. Er is het afgelopen weekend veel geruimd en dan blijven de steekjes liggen. Bij het opruimen kwam ik natuurlijk weer oude foto's tegen. Onze twee meiden. 8 en 3 ongeveer en een foto van mezelf toen ik net 25 kg was afgevallen. Nee sommige lijven zijn niet gemaakt om te lijnen.... Ik weet nog dat ik mezelf helemaal niet herkende en dat iedereen vroeg of ik 'toch' niet ziek was. Jeuh dat was ook géén echte motivatie. Toen overleed mijn zwager en twee jaar later ons pap en dan ga je relativeren. Oké nu zijn het wel wat te veel kilootjes maar ik ga nooit meer zo diep als toen.
Waar ik wel mee aan het stoeien ben geweest is met een vervanging voor het lezen van de blogs in Reader. Google stopt ermee en ik heb alles alvast weg gehaald. Ik vind het niet fijn en ben een manier aan het bedenken waardoor ik snel alles zie. Hoe lees jij blogs?

Tot gauw,
Groetjes Anita

17 opmerkingen:

Francis Paul zei

ik lees je blog nu via bloglovin

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik heb ook wel geleerd dat de BMI niet alles is, het belangrijkste is het lijf waar jij je goed invoelt.
Ik zoek ook nog naar een alternatief. In wordpress heb ik nu alles gezet, maar daar ben ik ook niet helemaal tevreden over.

ria vogelzang zei

Frederike vind ik zo'n prachtige quilt. Die wil ik ooit nog eens maken.
En ik kees je blog gewoon via de bloglijst van Blogger; ik snap toch al niet zoveel van al die dingen (ben eigenlijk al blij dat ik dit al kan....). :)
En lijnen..... tja, ik heb ook iets teveel kilootjes, maar het belangrijkste is dat je jezelf goed voelt; echt!!

Anoniem zei

Gewoon via de Leeslijst op mijn dashboard van Blogger. Elk nieuw berichtje komt gewoon vanzelf binnen.. ik snap eigenlijk het probleem niet zo goed..

mieke zei

Ik werk aan mijn blog via firefox. En lees dan de blogs via de leeslijst van blogger.
grtjs Mieke

Wietskes Quilts zei

Hoi Anita,
Jouw blogs die lees ik gewoon vanaf mijn eigen blog. Ik weet niet precies wat je probleem is, maar ik heb gewoon mijn favorieten, en ja daar ben jij er een van! ik heb een grote imac, een mini ipad en iphone waar ik ook mijn foto's mee maak. Allemaal simpel en makkelijk, nooit problemen.
En dan dat lijnen. Ja joh, ik ben ook alles een paar keer heel erg veel afgevallen, maar daar ben ik nu ook mee gestopt. ik heb eens meegemaakt dat ik 17 kilo was afgevallen en de enige opmerking die ik kreeg was: er is iets met jou maar ik weet niet wat......
Nou dan hoeft het voor mij al niet meer hoor. Je wordt er toch gestoord van, iedere boterham extra is weer een pond erbij.
Niet doen, je bent mooi zoals je bent en er zijn zulke leuke kleren te koop. Er zijn nou eenmaal dun(nere) en dik(kere) mensen!
sterkte met je computerperikelen en met Frederike natuurlijk.

groetjes
Wietske

Heleni zei

Ik lees de blogs via de leeslijst van Blogger. Ik mag toch hopen dat daar niks aan verandert gaat worden. Ik vind dit ideaal.
Er wordt wel veel onrust gezaaid. Gaat Google nou alleen stoppen met reader of ook met bv ons dashboard?

gr.Heleni

Bed, breakfast en quilts zei

ik lees blog via mijn blog, gaat prima!

Klaske zei

Ik heb de blogs die in mijn googlereader staan, geimporteerd naar bloglovin.. Maar zolang googlereader er nog is blijf ik die gebruiken want die is gewoon handig..
Moet nog wat wennen aan bloglovin, maar we zien wel hoe het komt.
Ennuuuh een paar kilo teveel is niet erg, als jij je er maar goed bij voelt! Fijne dag Anita

AnitaS zei

Ik lees via mijn bloglijst. Ik hoop dat dat zo blijft. Ik ben ook te zwaar en probeer het binnen de perken te houden. Maar geen diëten voor mij.

Carin zei

Ik heb ook alle blogs die in google reader stonden geimporteerd naar bloglovin en dit werkt uistekend en overzichtelijk !!
Leuke foto's van je kinderen, wat hebben ze mooie ogen.

Ronin zei

Is het niet zo dat bloglovin heel advertenties heeft en dat het beeld blijft trillen? Het lijkt mij niets, ben niet geïnteresseerd in advertenties. Ik blijf net zo lang alle blogs die ik volg in reader lezen en als dat ophoud dan zou dat heel erg jammer zijn.

@Carin heb jij geen problemen met die trilling van bloglovin?

Voor de rest ben ik heel blij dat ik deze blogs heb ontdekt. Een wereld ging open voor mij.

Elly zei

Hoi Anita, ik lees je blog ook gewoon via de bloglijst. Ik weet er niets van de google er mee stopt. Nergens gelezen ofzo.
Ja en wat het lijnen betreft, je weet hoe het met mij is gegaan. Het belangrijkste is dat je lekker in je vel zit en dan maakt gewicht echt niet uit. groetjes

Elly zei

En we nemen morgen gewoon een oranje tompouce hoor.!

Nellie zei

Ik lees gewoon via mijn leeslijst en ik hoop niet dat google er mee stopt en wat lijnen betreft ik ben mijn hele leven lang al een jojo maar stop er even mee

Groetjes Nellie

sylvia zei

ik lees via mijn bloglijst. Heb wel bloglines geinstalleerd, maar snap het nog niet erg! Dus laat het links liggen!
Las toevallig vandaag dat een lichaam zich moet instellen op een nieuw gewicht en dat duurt minstens 5 jaar. Lijnen werkt wel, maar tijdelijk......:(
Een lichaam vraagt een bepaald gewicht! Dus ik maak me niet zo druk meer en die paar kilo te veel, stuk of 6, jammer dan!

Anoniem zei

Om te beginnen vind ik dat je er nu prachtig uitziet. Ik heb even je foto dichterbij gehaald. En wat een mooi kinderen heb je. Lijnen, lijnen, je hoort en leest niets anders meer. Dat je goed en gezond in je vel zit, dat telt. Ik heb me geabonneerd op de feeds van de bloggers die ik graag wil lezen en wanneer ze een berichtschrijven, komt dat via Windows Live Mail in volgorde binnen onder kolom de FEEDS. Succes met je Reader. Groetjes Wilma

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...