Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 18 februari 2018

Zachtjes aan


Rustig wat handwerken, puzzeltje leggen en vooral genieten van het 'Oma zijn'. het is een beetje wachten op zon en hogere temperaturen. Al kan de deur maar open dan worden de handjes wat soepeler. Nu doen we het rustig aan en is het meer van alles wat. De hennen schieten aardig op. Dit is Hilda-links.


Voorbereid en klaar om mee te gaan op quiltweekend.
Nog 4 weekjes en dan gaan we. Ondertussen wordt er elke avond een paar uurtjes gebreid en/of gehaakt. Afwisseling en niet te lang. Maar als ons hummeltje komt laat ik alles vallen en is het heerlijk spelen. En onze prinses op de erwt vindt het allemaal wel goed zo!

Hele fijne zondag.

8 opmerkingen:

quiltlodge gerda zei

Genieten! Van de fantastische puzzel, je kippetje, beetje breien en haken maar het allermeest van dat kleine kruimeltje hè!

Carla zei

Ooh, ziet er supergaaf uit! :)

Shirley zei

Geen update sinds die tijd. Ik heb het volgen van blogs een hele tijd achterwege gelaten tot vandaag, er zijn veel bloggers gestopt door wat voor reden dan ook. Ben je ook gestopt of is dit gewoon even een pauze? Zwaai zwaai.

Anita Vlijtige Handjes zei

Nee Shirley niet officieel gestopt maar verslonst. Door FB en tijd. Eigenlijk heel jammer want het bloggen geeft zulke leuke contacten. En zoals jij schrijft een naslagwerk. Eigenlijk ook wel raar dat je wel uren op FB 'rondhangt' maar geen blogs leest of schrijft. Dat blijft bewaard.
Dank je voor je reactie. Die zet me weer aan het denken wat ik ga doen.
Groetjes Anita

شركة المثالية zei


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف كنب بالجبيل

neeftje zei

wat een heerlijke kippen maak je!
groetjes jacqueline

piseth san zei

I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
หนังแอ็คชั่น

Strijkijzer zei

Mooi hoor! Ik lees je berichten altijd met veel plezier.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...