Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 21 januari 2018

Nou breekt mijn klomp!


Zoals beloofd probeer ik meer te bloggen. Maar kom ik op mijn blog en heel veel foto's weg! Hebben jullie er ook last van? 

Ondertussen heb ik sokken gebreid met garen Regia van Schachenmayer. Mijn allereerste paar. Het was leuk om te doen maar moet de kneepjes nog leren. Het volgende paar staat al op met Opal garen. Heerlijk dan merk je weer de diversiteit aan garens. Er liggen nog wat bollen klaar dus ik kan voorlopig 'testen'. Het SoxxBook is een aanrader.
Natuurlijk zijn er met kerst cadeautjes gemaakt. het wordt een beetje een traditie. Het popje met fietsmandje en een groot uitgevallen pennenetui. Ja ik kon er echt niets aan doen dat het borduurpatroon van zijn lievelingsfiguur wat groter was. Nu is het een pyjamazak. Ook leuk!

En dan toch maar weer wat quilterigs gedaan.. The Hen House van Clair Turpin ligt weer op tafel. De vierde versie van de vos is nu aan de beurt en het gaat eindelijk goed. Ik kreeg de puntjes van staart en bef niet goed geappliceerd. Dan maar met de feston en een 'fix'. Die werd veel te hard en daar kwam fix nr.2. Gelukkig is deze goed. Kreeg ook nog een mooie tip om de versteviging weg te halen dus die ga ik straks proberen. Vandaag eerst de vos afmaken. Er liggen al wat voorbereide mapjes klaar dus het kan weer gaan kriebelen.Een fijne zondag met een waterig zonnetje.

Hartelijke groetjes Anita

7 opmerkingen:

Annelies zei

Nee, ik heb geen last van foto's die weg zijn. Wel dat niet alle reakties naar mijn mail worden doorgestuurd. Ik bekijk nu alle reakties op mijn blog, zodat ik niets mis.
Succes met alles ! Ik geniet van je foto's.

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Wat een ontzettende leuke quilt is dat! Top gedaan, ik ben ook weer aan sokken begonnen....

Yvonne zei

Lijkt me een mooie quilt de Hen House, ik ben dol op vosjes. Die hebben we hier genoeg in de duinen.

Ineke zei

Ja Anita van heel oude blog zijn er bij mij wat foto's weg, staat er een uitroepteken. Maar ik denk dat het met foto's van Gmail te maken heeft, Google+ of iets dergelijks. Nu kom ik daar niet meer aan en blijven de foto's gewoon staan ;-)
Leuke quilt wordt dat en de pyama zak is ook erg leuk.
Fijne week

Marjan zei

Er zijn bij mij wel wat foto's weg, maar dat zijn alleen foto's die ik geleend had van internet.
Wat heb je een leuke kerstcadeautjes gemaakt. Gelukkig heeft het pennenetui een andere mooie bestemming gevonden :-)
Je sokken zijn prima gelukt. Ja er is gelukkig veel keuze in sokkenwol (en die moeten we natuurlijk wel allemaal uitproberen *Ü*).

piseth san zei

I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
หนังแอ็คชั่น

grastrimmerkopen.nl zei

je hebt een erg mooi blog! groetjes, janine

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...