Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 28 november 2015

Zijn jullie thuis?

Deze week was er een heel raar blogje want je kreeg een foutmelding. Dat kwam omdat ik via mobiel een berichtje heb geplaatst. De foto was zo groot dat ik het ook direct verwijderd heb.

Was het dan zo'n groot nieuws?

Ja! We worden Opa & Oma!

'Mam zijn jullie thuis? We hebben een cadeautje en willen dat even afgeven.' Nou of dat het een cadeautje was. Ik kan het nog steeds niet bevatten hoewel mijn 'baby'borden op  Pinterest goed gevuld worden. Dus nu ben ik kleine projecten aan het afmaken en wil daarna beginnen aan allerlei babyprojecten.

En ik kreeg zomaar een geweldig cadeau van Johanke. Een show en tell en een workshop broderie persé van Betty Prins bij Wietske van Bossche quilts & meer. Deze techniek wordt gebruikt in haar patroon Dasies waar ik helemaal weg van ben.
Als verrassing was er een cadeaubon waar ik een spits schaartje voor heb gekocht wat hierbij goed van pas komt. Het was heel gezellig en ik heb weer vaak moeten slikken van het prachtige kleurgebruik van Betty. Natuurlijk nog een paar stofjes. Ja het kleeft gewoon, je kunt er niets aan doen!

Omdat het kouder aan het worden was heb ik de Retro Sampler van Wieke van Keulen afgemaakt. En ik ben dik tevreden. In de loop der jaren al zo vaak opnieuw begonnen om de techniek onder de knie te krijgen en dat is nu gelukt.
Maar of ik het snel op zal pakken...... Ik heb gemerkt dat verschillende steken of kabels breien meer mijn ding is. Hoewel als ik dan die mooie omslagdoeken zie die maar met 2 kleuren gebreid worden, kriebelt het weer. Dus zeg nooit nooit!

Nu pak ik 's-avonds een sjaal die gehaakt wordt. De Road Trip Sjaal. (foto even geleend van Pinterest). Hij wordt donderblauw en de rand en bloemen worden gemaakt van de restjes van de Retro Sampler.

Voor morgen ligt de top van de quilt van onze schone zoon om afgemaakt te worden. het zal nu niet zo lang duren voor we elkaar weer horen.

Tot blogs, liefs,
Anita

10 opmerkingen:

Marja zei

Dàt was een LEUK cadeau! Gefeliciteerd hoor!

Groet,

Wietskes Quilts zei

Heerlijk hoor opa en oma!!!! Wat zillen jullie genieten

Marjan zei

Wat een geweldig cadeau, van harte gefeliciteerd!
Heel begrijpelijk dat je op zoek bent gegaan naar allerlei leuks voor jullie kleinkindje :-)
Knap dat je evengoed nog even de retrosampler hebt afgemaakt, die kan je mooi gaan dragen nu de herfst hoogtij viert en de winter op de stoep staat.
Nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel fijne voorpret toegewenst :-)
Groetjes weer

foekie's fashion zei

Geweldig fijn kado! Lekker van genieten hoor!

Francien zei

Nogmaals gefeliciteerd.....lekker shoppen al voor het kleinkind....ik weet er alles van... je Retro sjaal is een pracht geworden en de Road Trip is zo lekker om te doen....lekker relaxed freubelen en vooral van alels genieten wat komt....groetjes Francien

Merian zei

Een heel mooi kado! Succes met je quilt voor je schoone zoon!

Ineke zei

Wat een leuk nieuwtje, van harte gefeliciteerd!!!

Crafts 'n' Skills zei

Wat een mooie verrassing. Van harte gefeliciteerd!

Yvonne zei

Van harte gefeliciteerd! Ik kan me de emotie bijna 5 jaar geleden nog goed voor de geest halen toen wij het blijde nieuws kregen en ik heb de afgelopen jaren zo intens mogen genieten van onze kleindochter. Nooit had ik kunnen vermoeden dat oma worden (en zijn) zo leuk zou zijn!

Judith zei

Dat lijkt mij toch echt helemaal idioot! Ik vond het al heel wat toen ik zelf moeder mocht worden, maar om dan ook nog mee te mogen maken dat je kind zelf een kind gaat krijgen! WOW, gefeliciteerd,

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...