Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 5 juni 2015

Hier is ze weer....

Van 18 april naar 5 juni is een hele tijd. Had ik niets te vertellen? Jawel maar het is er niet van gekomen. Ja ik geef FB weer de schuld. En alle leuke gesprekjes via Whatsapp hebben veel inspiratie opgeleverd en tijd gekost. Maar dat niet alleen...... ik beken schuld aan mezelf. Ik ben wel erg gek op HayDay! Een boerderijspel met chat waar we erg veel plezier met elkaar hebben. Dus dat kwartiertje wordt wel eens langer!
Heb je dan helemaal niets gedaan met de handjes?
Jawel er is gewerkt aan de Gossip, gebreid en mijn verjaardag gevierd met steekjes met de Steekjes.
Het was heel gezellig. Cadeautjes, iets lekkers en vooral geinen. We hebben ook een nieuwe datum geprikt voor ons weekendje weg. Een heerlijk vooruitzicht. En dan breng je later het blad naar binnen en zit er weer een jaartje op.Maar ik heb ook even doorgepakt op de randen van de Gossip. Pfff dat is dan echt zo'n klusje wat gedaan moet worden maar heel saai kan zijn. Tijdens de bee steeds stukjes aan gewerkt. En nu is de top klaar! Helemaal happy!!


Alle blokken waren leuk om stofjes bij te zoeken en te maken. Het leukste was wel om mezelf weer te testen met het kleurgebruik. Ik ben daar altijd nog mee aan het stoeien. Hou niet van kleuren die in elkaar overlopen en het was saai kunnen maken. Ik hou van een knallertje en dan hoeft dat geen felle kleur te zijn maar wel sprekend. Het is heerlijk om dan met je bak op tafel en alle kleurtjes waarvan je denkt Yes! bij elkaar te gooien af en toe en dan DE combi te vinden.
We zijn bij elkaar geweest voor de afterparty van het quiltweekend met de Quiltuiltjes en het was weer heel gezellig. Sorry geen foto's gemaakt helemaal vergeten.


En nu??
Nou wat denk je van een klein Prinsje wat ligt te wachten. Ik ben al begonnen met hexjes knippen want als de lapjes uit de bak springen wil je ook starten met leuke hexagonblommen maken. De cirkels staan al bijna op het middenstuk want die heb ik al gemaakt tijdens de workshop bij AztecRose.

Ondertussen heb ik mijn eigen overwinning gehaald en ben bijna suikervrij. Zo af en toe moet ik even 'als vanouds' maar dat voelt helemaal niet goed. Letterlijk en figuurlijk. Nee ik voel me er super bij en het kost me bijna geen moeite meer. Mijn beloning is groot.... 15 kg minder!!!
Ik zal de linkjes in de rechter kolom bijwerken voor als je meer wilt weten.

Liefs en tot gauw
Anita

7 opmerkingen:

Marja zei

Wat goed van je die 15 kg minder door suikervrij te gaan, maar nog belangrijker is dat je je er goed bij voelt!
Tussendoor steekjes gezet.
En je hebt weer leuke dingen in het vooruitzicht.

Groet,

mieke zei

De gossip is mooi.
Succes met de Prince.
En die 15kg, super. Je bent een doorzetter.
En ja, de after-party....ik heb erook helemaal niet aan gedacht om foto's te maken.
grtjs Mieke

Yvonne zei

Wat een prestatie 15 kg minder en dat alleen door de suiker te laten staan? Mooi,mooi, mooi, je Gossip!

feltfree på Åsly zei

Wauw super zeg 15kg. Dat is nog eens wat.

Wietskes Quilts zei

Je ziet er echt fantastisch uit!!!!!

Ans zei

Wat een mooie quilt is je Gossip geworden, maar nog beter vind ik dat je 15 kg bent afgevallen, je ziet er zo goed uit! Mijn complimenten hoor!

Paulijn zei

Ik vind het heel knap dat je 15 kilo bent afgevallen. Ik zou inderdaad wel iets meer willen weten hoe je dit proces bent begonnen en hoe het je in deze periode is vergaan. Wat zijn je valkuilen en hoe ben je hiertoe aangezet?
Goed hoor!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...