Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 22 februari 2015

Van beurs naar Sarah


Ik heb weer even geroken aan het kaarten maken bij Puck. Onze jongste is  demonstratrice van Stampin Up! Stempels en kaarten geweldig wat een vernieuwing weer in mogelijkheden. Maar ik hou het toch bij stofjes.

De volgende dag naar Zwolle! Het begint bijna traditie te worden maar we zijn dit jaar weer met de bee van Johanke 'Eigenwijs' naar de beurs geweest. Met zijn achten in een busje en met een goede chauffeur , Dank je Annelies, waren we er zo. Voor mij was het de eerste keer en heb mijn ogen uitgekeken. Ik had wel een trolley met euri mee kunnen nemen.....wat een lekkernijen. Maar ik ben heel bescheiden gebleven. Wel was ik super blij met de quiltring. € 19,95 en aan de kassa nog 10% Happy!!! Johanke was al Happy! van zo'n heerlijke Zwollenaar!

Daarna brak hier de carnaval los en die heb ik gebruikt om heerlijk na het werk bij de televisie de sfeer te proeven en te quilten. De Mosaics is weer lekker opgeschoten...in de nieuwe ring!

Natuurlijk kwam de Gossip ook niets te kort. De dresden blokken zijn aan de beurt. Stitcherie en rondjes maken. En als deze klaar zijn gaan de delen aan elkaar en komt het eind in zicht. Wat is hij leuk om te maken! Een aanrader!

Dan hadden we dit jaar weer een Sarah! Merian is aan de beurt. Je weet wel van de Rose Cottage. We hadden met de bee cadeautjes gekocht, zelf gemaakt. Omdat onze Merian van 'de touwtjes strak houden' houdt was er weinig ruimte voor verrassing. Maar 50 laat je niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben we zelf een workshop voorbereidt en allemaal hetzelfde miniquiltje gemaakt. Nou ja gestart dan. Ze zal zelf op haar blog wel een stukje schrijven.
Voor ons was er ook een verrassing. Voor allemaal een cupcake speldenkussen mèt verrassing.

Al met al drukke tijden. Nu gaan we ons voorbereiden op ons weekendje weg. Gezellig met quiltvriendinnen bivakkeren en winkels bezoeken. Hmmm het kan niet vlug genoeg gaan.

Een hele fijne week en tot gauw,
Groetjes Anita

7 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Wat een leuke kaarten. De stofjes zien er erg mooi uit.

Berna zei

Leuk die kaarten en wat heb je een mooie aankopen gedaan!

Ineke zei

Kaarten maken is erg leuk, maar ik blijf ook liever quilten. Mooie Dresden Plate, vind het zo'n mooi patroon.
Liefs, Ineke

ella zei

Wat een mooie stoffen heb je gekocht. Leuk heh Pm Eem verrassing voor een Sarah te bedenken.

Chris zei

Leuk zo met een heel stel naar de beurs, veel plezier en mooie aankopen. Wat een bof zeg, die quiltring.
Ik kijk ook vaak met een scheef oog naar de Gossip, ziet er zó verleidelijk uit!

Johanna Faber zei

Inspirerend blogje

Fijne dag groetjes uit Zweden

Yvonne zei

Wat leuk om je blog te ontdekken middels je reactie op mijn blog Anita. Heerlijke dag had je in Zwolle met een mooie buit en nu al weer een heerlijk quiltweekend om naar uit te kijken. Veel plezier!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...