Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 8 februari 2015

Heerlijk op dreef.....

Februari is begonnen met een lekkere productie. Vorige week zondag had ik in no-time alle stofjes voor de dresdenplate blokken van de Gossip uit de bak getoverd. Soms is het direct goed! Alles getekend en geknipt en vandaag plakken en dan kunnen ze aan elkaar.

Heb je dan verder niets gedaan deze week.... haha .....grapje! Echt de blokjes als broodjes over de toonbank. De kleine ronde bloem, de ster en de 3 blokjes daarboven. Nu ziet het er al meer als een quilt uit. De kopjes en lepeltjes onder aan elkaar gezet en alvast een stofje erachter gespeld voor de rand. Links zitten meer felle kleuren en rechts de 'oudere kleuren'. In het midden moet de overgang komen. Ik denk dat dat al aardig lukt.

Deze week was er ook weer een UFO-Bee! Toch weer 2 oudjes opgevist die nog een zetje nodig hadden. De vogeltjes van The Windmill en de kipjes van wijlen De Quiltnaald. Waarom ze er al zo lang lagen???..... Ik weet het niet want eigenlijk was het zo gepiept.

Nu verder met de Gossip in elkaar zetten maar eerst vandaag aan de brei voor de poncho. Nog 16 naalden en dan is hij af! Maar wat voor naalden! Ongeveer 6 toeren met een bolletje garen en dat zal wel teruglopen tot 5. Hij is wel heerlijk warm. Op schoot al dus zeker straks over mijn jas of zo in het voorjaar.
Omdat hij wel erg blauw is ga ik er nog een geintje mee uithalen. Donderdag eens kijken op de Handwerkbeurs als we daar rondlopen. Ik ben er nog nooit geweest dus ben heel benieuwd.
Volgende keer vast meer.

Fijne zondag en misschien zie ik je op de beurs.

Groetjes Anita

4 opmerkingen:

jolanda zei

Wat gaat je Gossip leuk worden!! Handig om ze zo bij elkaar te kunnen hangen zodat je beter kunt zien welke kleur je voor een volgend blok gaat gebruiken.

Anoniem zei

Je bent weer lekker actief bezig

Wietskes Quilts zei

Leuk wat je weer laat zien. De Gossip is toch zo leuk.
Ik ben benieuwd hoe je de beurs vindt.
Veel plezier!!!!
groetjes
Wietske

Chris zei

Je hebt heel wat onder handen, heel afwisselend. Die Gossip vind ik ook zo leuk.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...