Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 6 januari 2015

Hyper de Prince.......

Helemaal hyper tegen de tijd dat het maandag kwart voor negen was. Johanke, Sabine en ik gingen naar de workshop bij Aztec-Rose van The Prince. Toen we aankwamen liepen we direct op onze 'liefde' met daaronder de tafel met Goodie bags en Judith heerlijk aan de koffie met de andere 'Prinsjes'.
Na koffie, heerlijke appeltaart en snuffelen in de winkel kregen we een gezellige inspirerende uitleg van Judith.

Eindelijk konden de tasjes bekeken worden. De eerste lapjes voor het middenstuk, zakje met stofjes met leuke motiefjes, 2 maten hexagonkartonnetjes, stukje H250 om te proberen, de favo applicatienaald van Juud, een mooie magneet om je naalden niet te verliezen, een malletje van een hexagon voor de 'fuzzycut', een lijmstift, een fixipen en 2 spoeltjes met applicatiegaren in kleur!! Dit was een verwennerij van de bovenste plank! Dank je wel Karen.

Ik had mijn eigen doos met blauw en 'poep' meegenomen want je blijft toch een twijfelkont natuurlijk...

En al gauw ben je dan heerlijk biaisband en rondjes aan het maken. Van wie is die hand daar rechtsboven?
Van Johanke die foto's aan het maken was voor het goede doel.........Inspiratie om zoveel mogelijk verschillende rondjes en bloemen te maken.

Natuurlijk heb ik nog wat lapjes gescoord en Best Press. Al zoveel over gehoord en gelezen en nu was het moment om het te kopen voor de biaisband. Het werkt heerlijk.


Je snapt dat we heerlijk het nieuwe jaar in gehuppeld zijn. Maar ook mooi afgesloten met een lekkere warme poncho op de pennen. En maak je aan het eind van zo'n quiltjaar 'voornemens'?  Ja hoor we hebben afgesproken dat we de UFO's aan gaan pakken. Nou denk ik dat wij daar niet de enige in zijn maar het stapeltje groeit en ik persoonlijk kan daar niet goed tegen. Het geeft een bepaalde onrust. Daarom is de eerste Bee van de maand een UFO-Bee en de laatste een Kerst-Bee. Wij zijn nogal kerst-liefhebbers en zo hoeft niet alles in het laatste kwartaal gestopt te worden.
Mijn eerste UFO ligt klaar. Het beursje van Dorien van mijn tweede quiltweekend bij Dorry.

Laten we er weer een mooi jaar van maken met voor jullie allemaal veel creativiteit AFFO's!
Liefs Anita

10 opmerkingen:

Chris zei

Dat blauw met poep mag ik wel, haha. Mooie kleuren bij elkaar. Wat een prachtig pakket kregen jullie, zo ontzettend goed verzorgd. Het is ook wel een beeld van een quilt om te maken.
Jullie zijn het jaar goed begonnen hoor!

Shirley zei

Een heerlijk verslag, ik voelde me het vliegje aan de muur, meegenieten met jullie. En ja, best press van Mary Ellen is zo fijn, ik heb er zelfs een literfles navulling van gekocht.

Oma San... zei

Dat ziet er weer leuk uit! Die Press... geen flauw idee wat ik me daarbij moet voorstellen maar zal ongetwijfeld heel handig zijn.

Liefs San.

Ans zei

Dat zier er weer veel belovend uit! Ik heb ook lang getwijfeld over de Prince, en uiteindelijk besloten het toch niet te doen. De reden daarvoor, alle ufo's die ik heb en de Prince dat naar alle waarschijnlijkheid ook zal gaan worden. Succes ermee, ik blijf over schouders mee kijken naar al die mooie Prince quilten die ontstaan!

Johanna Faber zei

Wat een schitterende quilts en wat een super dag
Fijne dag groetjes uit Zweden

katrien zei

Fijne dag hebben jullie gehad en wat een mooi project.

Nelleke zei

Hallo Anita wat een leuk verslag heb je erop gezet.En het pakket is wel erg mooi.Ook ik kom graag bij Aztec Rose omdat het altijd zo verzorgd is en ze prachtige stoffen hebben.Zit ook te dubben wel of niet de Prince maar dat had ik ook met de stonefield allebei prachtige quilts dus twijfel twijfel hier ligt namenlijk ook al een berg dat nog afgemaakt moet worden.We zullen zien en anders genieten we maar van jullie quilts in wording.Groetjes Nelleke

Guusje, zei

Wat een geweldig begin van het nieuwe jaar. De
Prince is zo vreselijk mooi. Geweldig en wat zijn jullie verwend leuk hoor. Leuk idee de ufo s aanpakken dat doe ik ook dit jaar er ligt hier ook teveel wat nog afmoet.

Cisca Heiden van der zei

Wat een mooi verslag, het lijkt me zo'n leuke workshop! Helaas, tussen " ", ben ik de Band Sampler van Susan aan het maken, anders was ik vast ook aan deze begonnen. En had me voor de workshop opgegeven. En wat was het goed verzorgd door Karen, echt een aanrader!
Groietjes, Cisca

Anoniem zei

Kan me voorstellen dat jullie er naar uitzagen en wat een verwennerij in die tasjes. Mooie foto's. Groetjes Wilma

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...