Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 26 oktober 2014

Van The Prince geen kwaad.......

Zaterdag zijn we met de meiden van Steekje Los naar Veldhoven geweest. Het is een kleine traditie geworden dat we samen met Eigenwijs gaan. De bee waar Johanke ook regelmatig een steekje mee zet.
Ieder gaat zijn eigen weg maar de pauzes doen we samen en de buit gaat ook op één tafel. Ik had het idee dat de beurs niet zo druk was als andere jaren en minder winkels. Maar wij hebben er een leuke dag van gemaakt.
Eerst natuurlijk een lekker bakkie en daarna route bepalen en gaan met die banaan. Als je met 5 bent en 3 zijn er in de ban van de Stonefields ga je vanzelf toch kriebels voelen. Ik ben nog niet echt om maar toch heb ik stofjes met de Stone in het achterhoofd gekocht.
Ik ben gevallen voor The Prince! Ik wil al zo lang een quilt in blauw maken en dit is een mooie combi met het appliceren. De eerste stofjes liggen in een eigen 'Prince-doos".
Johanke heeft een prijs gewonnen bij de tombola. Prachtige garens. En bij de uitgang kwam ik Joke nog tegen uit Zweden. Bij het binnengaan was het te druk en nu kon ik heerlijk even alleen kijken.  Ik heb ook weer ideeën gekregen om mijn eigen werkjes te verwerken. Shirley maakte een leuke foto.
Bij haar kun je ook alle foto's van de beurs zien als deze voorbij is.
We zijn na de beurs nog gezellig naar Sjanne geweest. Haar man en dochter hebben ons heerlijk verwent en het was een reuze gezellige afsluiter van de dag. Tjongejongejonge wat kun je toch genieten van elkaar en van je hobby. Steekjes het was er weer een met een sprankelend randje...... Nog even en dan gaan we weer heerlijk op weekend. Vandaar een nieuwe foto compleet met alle Steekjes.

Liefs en tot gauw,
Anita

5 opmerkingen:

marga zei

Lijkt mij leuk om te doen met een aantal dames. Heb je heerlijk later weer wat bij te kletsen. En de nieuwe dingen gezien om te maken. geweldig.
Groeten
Marga

Judith zei

Succes met je prince, enig om mee bezig te zijn

Inge Slaats zei

Jammer, dat ik je niet gezien heb, Anita. Ik vind de Prince ook prachtig, maar ben pas aan de Stonefields begonnen, dus nog even (!?) geen prins bij mij. Wel leuk hè om stofjes te verzamelen voor deze quilt(s). Ik koop nu ook steeds lapjes met de Stonefields in mijn achterhoofd.

Oma San... zei

Zo leuk, als ik in jullie omgeving zou wonen zou ik ook lid van jullie steekjes willen zijn... Het zier er weer leuk uit, jammer dat ik nog niet kon... Bij mij is het momenteel Stonefields en Cornelian... Ik ben als een blok voor de laatste gevallen toen ik even op de site van Kwibbels keek vanwege mijn Stonefields.... Ok, geheel tegen mijn principes maar ben nu dus met meerdere projecten tegelijk bezig.. ( en daarnaast haak ik ook nog af en toe) Liefs San.

Johanna Faber zei

Vond het enig om je ontmoet te hebben
Groetjes uit Zweden Joke

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...