Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 4 oktober 2014

Een wonder op de band........

Het is op mijn blog nog steeds rustig. Niet dat er niet hard gewerkt wordt maar ik ben aan het 2e geheime project bezig. En laat de krijgers nu op FB zitten en soms mijn blog lezen. Dus helaas nog even wachten.
En ik ben mijn eigen project begonnen. Het laatste jaar ben ik erg moe en de energie was op. De fut eruit zogezegd. Nu ben ik via de fysio begonnen met de conditie weer op pijl brengen. Ik heb zo'n gruwelijke hekel aan sporten en ben zo trots op mezelf dat ik jullie dit wereldwonder niet wil onthouden. Het is een programma van 12 weken en dan beslis ik of ik een sporter of een wandelaar wordt. Dat vind ik wel leuk en naar het werk en boodschappen met de fiets is dan een mooie combi. Dus wordt vervolgd.


We hebben met Steekje Los bij Atelier Bep de workshop met het rendier gedaan. Het was weer een Top Dag! Nog niet af maar dat komt wel. Tja en bij Bep kun je nooit voorbij haar winkeltje. Heerlijk! Deze keer meer stofjes gekocht voor de Stonefields.

Tussendoor natuuuurlijk ook weer aan de Gossip gewerkt en een oudje uit de kast gehaald.
Weet je, ik vind het breien of haken altijd véél leuker dan het in elkaar zetten. Na een half uur zat het al weer in de doos. Of ze ooit op de schouw zullen zitten.........uh staan.

Het is nog heerlijk weer geniet er van en tot gauw!
Liefs Anita


7 opmerkingen:

Oma San... zei

Hoi lieve Snietje, goed van je dat je op de loopband bent begonnen!
Ik ben ook aan de Stonefields begonnen en heb nu twee blokjes af ( kan nog niet zo lang zitten) Mijn haakproject is Miss Molly het schaap, zo leuk om te doen.
Ik ben benieuwd naar jouw geheime project!

Liefs San.

Saskia Smit zei

Ik heb gekozen voor op de fiets naar het werk. Geen gesport voor mij.

marga zei

Het was hier vandaag heel erg mooi weer het mag van mij zo blijven. Veel succes met de sport keuze.
Groeten
Marga

Chris zei

Wat een superapparaat is dat Anita. Fijn dat je dat zo kan uit proberen om te kijken wat je verder wilt. Die Stonefields vind ik toch zó leuk! Mooie stofjes heb je er bij gekocht.

Petra Gerritsen zei

wat goed van je .. veel succes en veel knutselplezier!

Carin zei

Goed van je !!
Ik zie een aantal zeer bekende stofjes op je stapeltje ;-) Je gossip is ook erg mooi.

Carin zei

Ik zag je reactie op mijn blog. Nee die appeltjes cake (moet eigenlijk een pompoen voorstellen) heb ik zelf niet gemaakt, is een plaatje van het WWW

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...