Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 15 oktober 2014

De stad van Soete Lieve Gerritje en geheim nr. 1 onthuld

Eindelijk was het zover! Het goed bewaarde geheim mocht worden gegeven. Ik heb een deken gemaakt voor onze lieve kleine vriend. Hij werd 3 jaar en wat is er dan heerlijker dan op de grond met een lekker dikke deken en je speelgoed.
Het is een fleece met wolken en regenbogen met daarop helikopters. Mijn vriendje op schoot en samen naar het filmpje van de helikopter kijken vinden wij zo gezellig! De achterkant is een fleece deken van Ikea met een label als herinnering. 

Van het weekend kwam Johanke zonder blog
met het lumineuze idee om met zijn allen naar Den Bosch te rijden. We waren al langer heel benieuwd naar de winkel van Wietske. Bossche quilts & meer midden in het centrum van de stad van Soete lieve Gerritje. Helaas kon Sabine op het laatste moment niet mee. Maar we doen hem over Bien want er is genoeg te zien.
We hebben een heerlijk kopje thee gedronken en zagen een oude bekende. Suus van In Holland staat een Huis. Samen lekker gekeuveld, gesnuffeld en prachtige blokken van de Stonefields gezien. Wietske en Suus maken hem allebei met heel verschillende stoffen. Hij is zo leuk maar ik neig steeds meer naar The Prince.  Het was er net zo gezellig en knus als op de foto's. Jammer dat we weer te snel weg moesten. Natuurlijk toch een paar stofjes gekocht. Voor de Stone of Prince .....altijd goede stash :) 

Fijne week tot gauw.
Liefs Anita

3 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Ha Anita,
~Wat ontzettend leuk dat jullie er waren vandaag. Suus en ik hebben genoten van jullie bezoek.
Super leuk en tot ziens!!!
Volgende week….
Wietske

Rennie zei

Wat een leuke deken en een heerlijke tijd hadden jullie bij Wietske.

Anoniem zei

Wat is je "geheim" MOOI geworden. En inderdaad, op de foto ziet het er zeer gezellig uit bij Wietske. Groetjes Wilma

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...