Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 17 september 2014

Soms moet je wat

De laatste tijd veel nagedacht over het bloggen. Ik vind het te leuk om te missen maar met Facebook in de buurt is alles wel erg snel gedeeld. En toch zijn de contacten via een blog heel anders. Er zijn wel veel bloggers meegegaan naar FB maar de rust van reageren of een mailtje sturen heb je niet op FB.

Daarom heb ik een pagina aangemaakt voor Vlijtige Handjes op FB. Elke keer als er een blogpost is kun je daar de link vinden. Ook berichtjes tussendoor van 'even laten zien' kun je daar vinden. Hebben mijn privé vrienden ook rust!

Maandagavond eerst de deken afgemaakt voor DH zijn voetjes. Maar ja had hij pech. Na de eerste knip voor de foto kwam er van opzij al iets aangekropen. En op het ieniemini voetenbankje is geen plaats meer.......

Ik had nog wat met dots deze zomer. Bij Ikea kei leuke stof gescoord en lekker kussens gemaakt voor het tuinsetje. Hier wordt ik nu helemaal happy van.

Eerst nog wat ruim klusjes en dan weer lekker aan de Gossip verder.

Groetjes Anita


6 opmerkingen:

Minimoek zei

Leuk voeten eh hondendekentje en van zulke kussens wordt je zeker vrolijk!

Rina zei

Wat een leuk stippenquiltje. Lekker vroljk.

feltfree på Åsly zei

Wat een mooie stippen. Duidelijk te zien dat ie dank in gebruik genomen wordt

Ans zei

Leuk die kussentjes!

Lida zei

Je hondendeketje en je kussens zijn allemaal heel leuk geworden en ach z'n miniquiltje heb jij zo nog een van af! Dan komt je DH maar wat later aan de beurt! Groetjes
Lida

Chris zei

Ja, dat bloggen werkt toch heel anders dan FB, rustiger vind ik. Net wat jij zegt. Ik vind het prettiger.
Wat een enige deken is dat! Is meneer wel blij mee, denk ik.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...