Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

donderdag 24 juli 2014

Overdenken en bedenken

Wat doe je met warm weer? Je gaat heerlijk aan de slag met naald en draad. Goede vrienden met deze temperaturen zal ik nooit worden. Ik hou meer van de low twenties. Nu de top van de Mosaics af is ben ik begonnen aan The Gossip in the Garden. Nou ja verder gegaan want natuurlijk kon ik me niet inhouden en heb wat stitcheriesteekjes gemaakt.

Blok 1 is af en was zo leuk om te maken. Blok 2 is een ander verhaal. Ook héél leuk om te maken maar met net andere stofjes dan in mijn hoofd. Nou schrik ik daar niet meer van maar mijn plan de campagne moet wel omgegooid worden. Dus nu maar denken per blok en niet meer vooruit. Geeft ook wel rust.

Tijdens de Nationale Rouwdag heb ik rustig steekjes zitten maken en van alles door mijn hoofd laten gaan. 's-Middags bij de aankomst van de slachtoffers gaf het een rustig gevoel. Zo'n warme thuiskomst moet voor de nabestaanden een mooie troost zijn. Niet dat het verdriet minder is maar na alle onzekerheid hebben hun geliefden het respect gekregen wat ze verdienden.
Ik wens degene die iemand verloren hebben of bijstaan in het verdriet van de ander heel veel kracht.

Liefs Anita

4 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat is jouw Gossip mooi aan het worden.

Heleni van Til zei

Wowwow, wat leuk al Anita.
Je hebt gelijk om per blok te bekijken hoe je het gaat doen. Als je alles vooruit gaat plannen wordt het onoverzichtelijk. Wat een heerlijk project hè om aan te werken.
Veel succes verder.

Minimoek zei

Prachtig is je blok en ik heb ook al handwerkend alle beelden tot mij laten komen, ben er nog steeds diep van onder de indruk!

Elly zei

Mooi gezegd Anita, ook ik heb af en toe zitten borduren onder het tv kijken.
Wat een aangrijpende reportage.
Ook ik ben geen vriendjes met deze warmte. Vandaag is het weer lekker hier, geen zon en een beetje wind, dus maar weer aan de poets, want ik heb deze week niet veel gedaan.
lieve groetjes

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...