Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 13 juni 2014

Van bijspijkeren en rommel

Hoe leuk kun je het hebben met lapjes en tegelijkertijd het gevoel dat het ook beter kan. Niet de kleuren enzo daar kom ik met de raad van de andere Steekjes wel uit. Maar we wilden met onze Bee de applicatie technieken wel eens proberen. Margriet van The Windmill vond het een leuke uitdaging en we hebben twee avonden technieken geoefend. Kei leuk! Natuurlijk neem je dan wel Bee-waardige snacks mee. En zo werd het samen met Margriet 'ons' avondje. Maar ja als je zo druk bent vergeet je natuurlijk foto's te maken...........sorry..........
Je herkent het kopje vast wel wat wij als 'proefkonijn' gebruikt hebben. De Gossip in the Garden! Ja we gaan hem maken met de Bee. Elk Steekje zijn eigen lapjes en kleuren. Het wordt weer leuk en weer vier verschillende quilts/tuinen.

De lapjes rechts heb ik op de reünie van het Dottenweekend bij Quilt it & Dotty gekocht. De doos mèt staat klaar en gisteravond afgesloten met de nopjes bij Margriet.
Ik heb er zin in maar eerst nog de bloemenranden op de Mosaics. Als de randen met ruiten eraan gaan is het leuk om voor de afwisseling de Gossip op te pakken. Dan wordt het de Gossip voor thuis en de ruiten voor de Bee. Hij schiet al lekker op dus dat moet geen probleem zijn.

Met de Pinksterdagen heeft DH nieuwe planken op het atelier gemaakt. Heerlijk want ik wilde graag een tafel waar mijn naaimachine kan blijven staan en mijn snijmat kan liggen. Plan geslaagd!

Lekker alles weer een keer opgepakt en opnieuw ingericht. Nu alleen de lades nog maar daar ben ik nog niet helemaal uit.
Het is weer genieten van huis en haard en buiten van de zon en daar gaan we van profiteren.

Een hele fijne week en dat het zonnetje maar mag blijven.

Liefs Anita
11 opmerkingen:

Carin zei

Altijd leuk om nieuwe technieken uit te proberen !
Je atel;ier ziet er weer prachtig uit.... je hebt er zelfs tv zie ik LOL

Sabine zei

Wat heb je toch n heerlijke ruimte boven!! Xx

Petra Gerritsen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Petra Gerritsen zei

het ziet er allemaal PRACHTIG uit Anita.. veel knutselplezier :-) !!

quilting Jeannet zei

Mooi atelier heb je Anita, en leuk, die Gossip!

mieke zei

Leuk zo'n workshop.
Je 'kamertje ' wordt steeds mooier.
grtjs Mieke

Judith zei

De Gossip is inderdaad een hele mooie quilt, en om dan op zo'n lekkere kamer er aan te werken! Is helemaal perfect natuurlijk. Heel veel plezier ervan en ermee.

Guusje, zei

Wat is je kamer mooi geworden en wat is de Gossip leuk om te maken. Veel plezier ermee ik ga er ook aan beginnen. Mooie aankopen heb je gedaan.

sylvia zei

leuk ook aan de Gossip! Nee, ik niet, hoor, heb nog teveel andere quilts liggen!
Maar ik vind het wel een hele leuke!! En je voorraad en ruimte weer aangepakt: weet je weer wat je hebt, he?! Dit plankensysteem heb ik ook, vind het reuze handig.
groetjes, Sylvia

Johanna Faber zei

Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden Joke

Merian zei

Weer lekker opgeruimd.
En we hebben van de week veel geleerd!!
groetjes merian

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...