Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 27 juni 2014

Vakantie maar dan anders

De vakantiestemming breidt zich als een olievlek over Nederland uit. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Wij vinden het heerlijk om een paar weken afscheid te nemen van 'moeten'. De ander gaat naar zee, wandelen, toeren met de caravan en zo zijn er nog veel manieren te vinden die ontspanning voor deze en gene geven.

Mijn schoonzusje Yolande denkt daar heel anders over. Zij is docente op het Sint-Janslyceum in 's-Hertogenbosch en geeft spaans. Vorig jaar is ze als Edukans-vrijwilliger meegeweest naar een pilot project in Tiracancha. Dat is haar zo goed bevallen dat ze dit jaar weer gaat. Op 5 juli vertrekken ze naar Peru om o.a. kennis en werkwijze uit te wisselen met de docenten in Peru.

Als vrijwilliger van Edukans wordt er wel gevraagd om een bijdrage te leveren. Daarom zijn er het hele jaar door acties om het doel van € 2000,00 te halen.
Yolande maakt o.a. pannen vol met soep die verkocht worden op school en ze heeft een prachtige serie ansichtkaarten laten maken. Wil je meer weten over Edukans? Ga dan naar de site van Edukans en lees haar blog en persoonlijke actie.

Yolande heel veel succes en vooral plezier in Peru.

2 opmerkingen:

jolanda zei

Dat is inderdaad een heel andere manier om je vakantie te besteden! Ik vind het knap hoor!!

Hubertine zei

Wat een mooi initiatief!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...