Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 7 maart 2014

Pffffff nog even snel want we gaan........

Ja we gaan met alle Dotten weer op weekend. Helaas kunnen niet alle Dotten mee en dat vind ik héél jammer. Daar moeten we nog eens goed over nadenken!!
Voordat het zo ver was, is er een drukke en ingrijpende tijd geweest op mijn werk. Daarom zie ik het als afsluiter en beloning want hierna gaat het weer rustiger worden.
En wat nemen we mee???? Natuurlijk de Mosaics maar niet de applicatiestukjes. Deze nog niet zo in applicatie bedreven dame wil graag kletsen en werken. Dus heb ik de hexagonnen voorbereid voor de bloemen. Stofjes nog knippen en op de kartonnetjes verwerken. De diamanten ook knippen en met het wieltje naad maken en dan nog 'iets' maar daar ben ik nog niet uit. Heb gelukkig nog een paar uur.
Ik wil dit jaar niet veel meenemen want het komt toch de tas niet uit. De Poesie en de Merry voor de Show and Tell en mijn werkje moeten 'eigenlijk' in één tas kunnen.............. Nou mooi niet!

Onze Guus bewaakt het fort en houdt het baasje gezelschap. Een hele taak want hoe doe je dat op het puntje van het kleed zodat je de deur in de gaten kunt houden waaruit het vrouwtje wegging!!??

Voor jullie een fijn en zonnig weekend èn geniet maar zeker niet met mate.
Liefs Anita

8 opmerkingen:

Judith zei

heel veel plezier! klinkt al gezellig bij voorbaat :0)

Rennie zei

Met deze weersvoorspelling en zulke projecten, kan dit komende weekend volgens mij niet meer stuk. Heel veel plezier.

Saskia Smit zei

Heel veel plezier met de andere dotten!

Petra Gerritsen zei

heel veel plezier en fijne dagen gewenst!

KijkDaarIs zei

Veel plezier !,

Annie Kingma.Bonnema zei

Fijn weekeinde met de dotten, las er net op een ander blog over
Groetnis Annie

Oma San... zei

Zoooo leuk!!! Heel veel plezier! Ik had ook eens gekeken of ik ook een keer mee zou kunnen maar je kan alleen maar inschrijven als je een email hebt gekregen dus wordt wat lastig hihi. Misschien ooit... Heel veel plezier en geniet er van! Liefs San.

Cisca Heiden van der zei

Geniet ze, dit weekend, we lezen en zien de foto's wel. Heel veel plezier!
Groetjes, Cisca

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...