Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 3 januari 2014

Eerste AFFO 2014


En dan sta je weer met twee benen in 2014. We hebben lekker rustig overgestoken met Marlie & Johan en een hapje drankje. Heerlijk gegourmet en daarna uitbuiken voor de tv. En heb je nog wat gedaan? Ja hoor de laatste steekjes aan het huisje voor Johanke en aan mijn sjaal. Maar natuurlijk met mijn maatje. Ze zijn allebei klaar. Johanke heeft gisteren het huisje al gekregen en wist direct een plaatsje.

Dit weekend starten er twee projecten die ons een jaar lang bezig houden. De Crochet Along deken en Randje per Week. Ik dacht doe eens gek en ga aan alle twee meedoen!! Nu nog even wachten op de laatste kleuren voor de deken en dan ga ik beginnen. Dan maak ik wel een inhaalslag want ik wil eerst alle kleuren bij elkaar zien. Tussendoor heb ik nog tijd voor de UFO's en wat kleine werkjes. Nou daar vind je in dit boek een hoop van. Bij het doorbladeren moest ik herhaaldelijk slikken...... Zo mooi!!!!!

En die kunnen dan in dit mooie stolpje wat ik heb gekregen met kerst.  Het band is voor de Randjes per Week. Breder maar dat wilde ik graag toen het idee van Carin op FB voorbij kwam. Het rood en blauw ga ik misschien vervangen door andere kleuren want ik heb mijn kleur nog niet bepaald. Het wordt een tafelkleed voor een tafel van 150x150 cm. Die zijn er niet veel te krijgen en daarom ga ik er een feestkleed van maken. Het bandje en het kantje zijn lekker voor de heb.
Het cadeau-pakje kwam weer van Atelier Laura. Ik heb ook nog mooie borduurbandjes besteld bij Soed Idee.  Heerlijk toch de opruiming! maar voorlopig is het zo weer genoeg. 
Groetjes van mijn maatje en mij.
Anita

11 opmerkingen:

Saskia Smit zei

Ik ga voor de tafelloper. Ik ben benieuwd naar jouw resultaat.

quilting Jeannet zei

Heb je ook al een maatje Anita ? (lol) je zal je handen vol krijgen aan de haakdeken en de randjes denk ik zomaar, maar wel leuk!

Guusje, zei

Mooie aankopen en wat leuk dat je ook aan beide projecten meedoet. Je gaat ook iets voor je tafel maken ik ga dat ook doen.

Rennie zei

Wat leuk dat je er een tafelloper van gaat maken. Succes!

GRANNY'S HOUSE zei

Leuk, leuk, leuk allemaal, ik heb gisteren 2 randen gehaakt en vandaag beginnen aan de drie randjes.

Groetjes
Ines

AnitaS zei

Wat is dat huisje mooi geworden. Ik ben ook voor beide projecten bezweken.

Johanna Faber zei

Wat een schitterend borduurwerk
Groetjes Joke en een fijn weekeinden

Carin zei

Je borduurwerkje is toch prachtig geworden !!!

Zelf had ik ook zin om die gehaakte deken te maken, maar ik vind dat met de hond geen optie. Die kruipt er toch op en dan zitten die haartjes zo tussen het gehaakte.

Anoniem zei

Wat een prachtig borduurwerk. Heel wat plannen. Het haken heb ik laten varen. Misschien een kleiner formaat, maat sjaal

Anoniem zei

mooie eerste affo!

Chris zei

Ik ben weg van dat huisje! Wat is dat prachtig zeg. Jij gaat ook al leuk meedoen met de randjes en het haakwerk. Dat haken lijkt me enig, vooral al ook met al die kleurtjes. Veel plezier er mee.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...