Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 22 december 2013

Ga er maar voor zitten..........

Het was saai hier op mijn blog. Er werden cadeautjes gemaakt voor de KerstBEE die we samen met 'De Eigenwijze' gehad hebben bij Johanke. Heel gezellig met een potluck. Iedereen had iets lekkers meegebracht dus dat was smullen. Op de foto alle lekkers met de blog en Fb-loze gastvrouw Johanke. Dank je Johanke het was weer super in je huisje!

En wat zat er in de cadeautjes? Voor Sabine, Merian en Johanke een persoonlijk cadeautje met scissorsfob en nog wat kleine kleine lieve cadeautjes. Maar soms gaat het helemaal fout en natuurlijk op het laatst als je niets anders meer kunt maken van wat er in je hoofd zit. En ik neem dan met 2e keus en makkelijk geen genoegen. De biscornu voor Johanke ging helemaal fout!! Als troost heeft ze de biscornu met hartjes gekregen die ik maar niet weg kon geven. Het moest een
goede bestemming zijn en dat is deze zeker. Nu ben ik een ander cadeautje aan het maken als dank voor de gastvrouw. Voor Sabine een kussentje met rendier en belletje wat je vast op haar blog gaat zien (als ze ook geen foto vergeten is te maken, net als ik?!) en voor Merian een kussentje met hart en kantjes. Voor alle drie nog charms en een engeltje en scissorsfob. Voor de dames van De Eigenzijze (zonder blog) een verrassingspakketje. Het was super gezellig en met het voorlezen van de Christmascracker van Trudy was chaos kompleet. Maar die foto zal ik jullie besparen. En je ziet het zoals een echte quilter betaamd.....eten tussen de daglichtlampen. Het was top!

Van Johanke, Merian en Sabine heb ik ook nog kei leuke cadeautjes gehad. Van Sabine een kei leuke keukendoek, een lief hart met lijfspreuk en een belletje voor de 'Ting' momenten. Johanke gaf ons een sfeervol windlicht voor in huis en een
leuk sleuteltasje om te maken. En Merian had een leuk pakje gemaakt met een klos met een leuk bandje en engel hanger en een hangertje met een rendier. Helemaal verwend dus.
Oh ja dan heb ik ook de vakken bij Xenos geplunderd!! Ik ben altijd vrij bescheiden maar nu niet :) Ze hadden zulke leuke klosjes en kantjes met bandjes........

Nu weer even lekker aan de brei want op quiltgebied
ligt het stil. Niet alles is nog binnen voor de Merry Christmas en dat wil toch wel graag zien voor ik verder ga. Er staat een sjaal op de pennen en met garen van Drops is dat geen straf. Het is Big Delight nr.8 Bosbessen en naald 5. De steek komt ook van Drops Hilda. Heb je trouwens al gehoord van 'De gehaakte deken' van 2014? Wij gaan met Steekje Los ook meedoen. Het garen ligt klaar. Het mag voor ons 3 januari worden. Hier en hier vindt je informatie.
De kleuren voor de Steekjes: Merian, Johanke, Anita en Sabine.

En dan is het bijna kerst en dan komt het nieuwe jaar er snel aan. Heerlijke vrije dagen voor mij en mijn Hans en misschien ook wel voor jou. Wij gaan lekker niksen! Ik ga mijn blogs opschonen want sinds reader er niet meer is verwaarloos ik jullie enorm. Het moet op de schop en ik ga eens blogschoonmaak houden en zorgen dat jullie me niet meer ontglippen met jullie leuke verhaaltjes en prachtige foto's.

Hele fijn en liefdevolle kerstdagen en geniet!

Lieve groetjes Anita

11 opmerkingen:

Heleni zei

Als er druk achter zit gaan er wel eens dingen fout hè. Vervelend. Maar ik begrijp dat het allemaal is goed gekomen.
Enige kadootjes heb je gemaakt.
Oh dus je gaat grote schoonmaak doen op je blog. Moest ik ook eens doen, maarja, kost ook weer veel tijd.....!
Fijne Kersttijd.

sylvia zei

sterkte met de schoonmaak, maar geniet eerst maar van lekkereffenix.......:)

Saskia Smit zei

Ik kon de klosjesbij Xenos ook niet laten liggen hihi.

Rennie zei

Ik ben er zeker even voor gaan zitten. Wat hebben jullie elkaar een leuke mooie cadeaus geschonken. Prachtige kleuren waar je mee breit. Hele fijne dagen gewenst, maar dat heb ik ook al op mijn blog gedaan. Veel plezier.

Suuske zei

Oooooh, jij was me dus voor geweest bij Xenos..!!

mieke zei

Gezellig zo'n cadootjes-potluck-kerstbee.
wat is scissorsfob ? Iets met schaartjes......
Het brei / haak garen ziet er heel leuk uit. Weer blauw voor jou ?
Misschien ga iker ook wel aan beginnen, heb garen genoeg in huis. Pas een flinke doos gevonden, met het opruimen van de zolder. En ik maar denken dat ik precies weet wat er op zolder staat en ligt !!
Ik heb voor het ' randje per week project ' ook spullen klaar liggen.
Ik zie wel hoe het gaat en hoe ver ik kom.
Hele fijne dagen en succes met het opschonen.

GRANNY'S HOUSE zei

Geweldig allemaal en het was weer eens rondom genieten bij jou.

Groetjes
Ines

Johanna Faber zei

Hele fijne feestdagen en voor 2014 vooral veel gezondheid liefde en geluk

Groetjes Joke

Carin zei

Wat een leuke dingen allemaal en die klosjes zijn geweldig. Jammer dta hier geen xenos in de buurt ligt ;-)
Aan de deken doe ik niet mee, hoewel die wel mooi is.

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen !

Quiltlia zei

Wat een gezelligheid allemaal mooie kadootjes ook.Met welk garen gaan jullie haken en als ik vragen mag en waar heb je het besteld.OOOO wat een nieuwsschierigheid he,maar ik denk dat ik ook aan de haak sla.
Groetjes Lia

jolanda zei

Voor jou ook hele fijne dagen gewenst en voor het nieuwe jaar alle goeds!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...