Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 6 november 2013

We zijn er klaar voor!!

Het is hier heel erg stil. Er is de laatste weken te veel gebeurd om jullie blogs te lezen of te reageren. Heel af en toe heb ik gereageerd en dacht later wat heb ik nu toch geschreven.  Het lezen was vermoeiend en ik was meer van de plaatjes.

Natuurlijk heb ik wel wat steekjes gezet maar dan in de vorm van kussentjes, project nummer 3. De stofjes van een dierbare oma zijn drie leuke kussentjes geworden. De tekening is er een van haar hand.

Waarom was het nou zo stil?
Vier weken geleden werd ik gebeld om mijn moeder op te halen want die kon niet blijven staan. Naar huis maar het voelde niet goed en de huisartsenpost gebeld. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis maar zelf vertrouwde ze het niet en de huisarts heeft gezorgd dat ze een paar dagen later bij de neuroloog terecht kon. Ze is steeds helemaal helder geweest dus dan maak je je niet de ergste zorgen maar toch hebben mijn zus, onze kids en ik ervoor gezorgd dat ze niet alleen in huis was. Gelukkig heeft ze veel mazzel gehad. Een kleine tia. Bloedverdunners en extra bloeddrukcontrole hebben haar en ons gerustgesteld. Een dag later hoorde ik op het werk dat er grote veranderingen kwamen en ook dat gaf veel stress.
We zijn nu vier weken verder en mams is goed gekeurd en ik heb goede hoop voor de toekomst.

Het is bijna vrijdag en dan gaan we met onze BEE 'Steekje Los' een heerlijk weekend shoppen en quilten in Limburg. (van links naar rechts Johanke, Sabine, Merian en onderop ikke) Daar heb ik enorm veel zin in en met een paar vrije dagen voor en achter het weekend geplakt is het ook goed uitrusten. De Mosaic gaat mee en dan kan er een begin gemaakt worden. Ondertussen hebben we alle vier een werkje voorbereid wat een herinnering aan het weekend gaat worden. De Poesie neem ik mee want elke dag een roos moet kunnen. Hij moet nu maar eens UFO-af zijn.
Weinig foto's maar mijn volgende blog zal er genoeg te zien zijn.

Lieve groetjes,
Anita


20 opmerkingen:

Carin zei

Oh meid, wat fijn dat het weer goed gaat met je moeder !!!
En ook dat het op je werk er weer goed uit ziet.

Nu maar genieten van het vooruitzicht van je lekker quiltweekend, je neemt mooie werken mee, lees ik al ;-)

Rennie zei

Geweldig te lezen dat alles goed is met je ma. Koester haar maar. Wat een leuk idee om een werkje voor te bereiden als aandenken aan jullie uitje. Heel veel plezier gewenst en geniet er van. Dat heb je best verdiend na zulke spannende tijden.

AnitaS zei

Gelukkig dat het weer goed gaat met je moeder. Zoiets is toch heel spannend. Heel veel plezier en geniet van jullie uitje.

Sis Voorn zei

Veel plezier dit weekend !

Berna zei

Als het leven soms even hectisch is om je heen dan heb je voldoende aan plaatjes kijken. Helemaal niet erg. Nu alles weer de goede kant op en komt de rest vanzelf weer. Veel plezier het weekend.

quilting Jeannet zei

Ja, dat was wel schrikken van je moeder. Ik wens je een heel gezellig weekend met je quiltvriendinnen.

Inge Slaats zei

Gelukkig dat het weer goed is met je moeder. Ik wens jullie hele fijne dagen toe. Lekker ontspannen en genieten! Komt vast helemaal goed.

Ines Draijer zei

Gelukkig dat het weer goed gaat met je moeder en ik wens jou dan ook een geweldige dagen toe en geniet.

Groetjes
Ines

Sandra van Luijk-Provoost zei

Poeheeee wat is dat met al onze ouders?!!!!!!!!!!!!!!! Ik ben blij dat het weer beter gaat! Heel veel pezier in Limburg, ben heel benieuwd!
Lekker genieten, liefs Sandra

feltfree på Åsly zei

Wat een schrik. Gelukkig dat het beter gaat.
Ik wens je heel plezier het komende weekend.

Groetjes Frederika

Chris zei

Natuurlijk was dat even heel spannend met je moeder. Dan staat je hoofd ook niet naar bloggen. Fijn dat het nu zo goed met haar gaat en dat jij zelf ook goede hoop hebt. Ga maar heerlijk genieten dit weekend!

Cisca zei

Gelukkig, dat alles weer goed gaat, wat een schrik. En nu maar lekker bijkomen in Limburg.Leuk, dat jullie een herinneringswerkje gaan maken. Veel plezier!

Groetjes, Cisca

Jeanny zei

Heerlijk zo'n weekend, zeker na zo'n spannende tijd!
Veel plezier!

jolanda zei

Wat zullen jullie geschrokken zijn!! Zorg maar goed voor je moeder hoor en wens haar het allerbeste. Veel plezier in Limburg.

martine zei

Fijn dat het beter gaat met je moeder.En veel plezier dit weekend.

sylvia zei

hallo Anita, lang geleden, he?! Ik heb weinig tijd om te lezen, tis hier altijd maar plaatjes kijken!
Gelukkig dat het goed afgelopen is met je mams, tis wat als moeders ouder worden: grote zorgen voor de kinderen, he?!
Ik wens je een heel fijn weekend en hoop dat je alles even los kunt laten!!
groetjes, Sylvia

Judith zei

he bah, dat zal schrikken geweest zijn :( veel plezier met jullie weekendje weg, even bijkomen :0)

Hennie zei

Wat fijn dat het weer goed gaat met je moeder ! ! !
Heerlijk na die spannende tijd even weg met een paar quilt vriendinnen, geniet van jullie weekend ! ! !

Groetjes Hennie.

Anoniem zei

goed dat je mams weer beter is! super!

mieke zei

O, dat was even schrikken dus. Gelukkig gaat het weer goed met je moeder.
En op het werk ??
Een late reactie, maar we zijn 10dgn weggeweest. DS 1 is getrouwd in NYC en wij zijn daar samen met DS2 naar toe geweest. grtjs Mieke

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...