Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

donderdag 8 augustus 2013

Poesie en nog een klein.......

Met de laatste foto's op FB hebben we de naweeën weer gehad. Wat was het een geweldige dag. Guusje is ook weer helemaal opgeknapt en weet de goeie plekjes weer te vinden.  Er is ook weer ruimte om te quilten. Heerlijk op de veranda ben ik verder gegaan met de Poesie. Eerst alle kaders en daarna de blokken.

Voor de achterkant heb ik een eenvoudige witte stof gekozen. Zeker na de 'ongelukjes' was veilig en niet duur de beste optie. Verschillende manieren en invulling met quiltsteken geprobeerd maar dat heeft de quilt niet nodig.
Daarom eenvoudig en simpel mijn steekjes gemaakt. Hij wordt mooi en een tikkeltje 'chique'.
En als je dan zo bezig bent begin je al te denken wat er met de rand moet gebeuren.  Dat zal wel heel herkenbaar zijn. Dat het een roos moest worden wist ik al snel. Maar dat ik hem niet kon vinden viel tegen. We zijn niet voor één gat te vangen dus de hulptroepen ingeschakeld. DD Puck heeft een Cameo. Een snijmachine die prachtige patronen snijdt. Ik heb een paar bestanden gekozen en de mooiste heeft Puck van papier gemaakt en heb ik op de quilt gelegd.
Prachtig!! Nu ben ik eruit wat het gaat worden. Dit blijft toch de quilt van de probeersels.

Tot gauw,
groetjes Anita en Guusje 

21 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Word zeker mooi het quilt
Groentis Annie

Nardy Beltman zei

Hij wordt prachtig; zag all mooie foto's op FB.

Jessie zei

Wow, dit wordt prachtig met het gebruik van de yoyo's. De kleuren spreken me erg aan!

Saskia Smit zei

Je poesie is prachtig. Heel erg mooi.

MONIQUE VERCAEMER zei

prachtig!!!

Anoniem zei

Het wordt een prachtige quilt je Poesie!
Ben benieuwd naar je roos voor het middenstuk.Ga je dat appliceren met losse stukjes of is de roos al een geheel plaatje?
Succes en gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

GRANNY'S HOUSE zei

Wat is het toch een schitterende quilt en wat ben ik blij dat je hem afmaakt, hij is dan ook veel te mooi om hem in een hoek te smijten, al kon ik het mij toen wel voorstellen ;-)
Fijn dat Guusje weer helemaal de oude is'.

Groetjes
Ines

Cisca zei

Wow, wat een mooie! En wat mooi, die rozen in de border. en handig, zo'n machientje, zo maak je quiltpatronen op maat.
Leuke foto's van Guusje.

Groetjes, ook voor Guusje, Cisca

jolanda zei

Wat mooi zeg! En zo'n Cameo lijkt me ook erg handig. Toevallig las ik van de week ook bij iemand over een Cameo en zij gebruikt hem voor haar kaarten maken. Ik wist toen niet wat het was, maar nu begrijp ik dat het dus een snijmachine is. ;-)

mieke zei

Hij is gewoon heeeeeeeeeeeel mooi.
grtjs Mieke

Ineke Hulzebos zei

Heel erg mooi, Anita!!! Fijn dat Puck zich weer wat beter voelt.
Fijn weekend

Oma San... zei

Slik................... meer zeg ik er niet over.......... hihihi

ps.... goed idee die rozen, maakt het echt chique!

Liefs San.

Chris zei

Die 'probeersels' hebben wel een geweldig effect! Wat wordt hij mooi joh! Fijn dat Guusje ook weer helemaal gelukkig en opgeknapt is. Fijn weekend!

Willy zei

Wel een hele mooi probeerselquilt ;)
Fijne zondag,

Merian zei

Hij wordt MOOI!!
groetjes Merian

Carin zei

Hij is zooo mooi !!!

Quilt Quebbel zei

Wat een beauty. En zo mooi gemaakt. Fijn dat er weer tijd en moed is om verder te gaan. Zo'n project verdient dat. Succes verder.
Groet van Maria.

Quilt Quebbel zei

Wat een beauty. En zo mooi gemaakt. Fijn dat er weer tijd en moed is om verder te gaan. Zo'n project verdient dat. Succes verder.
Groet van Maria.

Francien zei

Nou zeg...wat prachtig Anita...door de beslommeringen van de laatste tijd heb ik het niet altijd gevolgd...maar nu ik hem haast af zie vind ik het schitterend worden....denk dat je deze quilt zeker zal koesteren mede door alle probeerselen....het gaat bij mij ook weer kriebelen...als de dagen korter worden en weer een beetje koeler ga ik ook weer eens wat maken...het is lang geleden....maar toch kan ik niet zonder lapjes en draadjes...het komt langzaam were..zeker als ik zo`n mooie quilt zie als de jouwe......ga lekker door met prikken succes verzekerd....groetjes Francien.

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat heerlijk dat Guusje weer is opgeknapt.
En je quilt wordt prachtig. Wat zal jij blij zijn wanneer deze af is.
Ps op jouw blog kan ik dus niet met mijn iPad en wordpress inloggen. Danwordt deze geblokkeerd, dus vandaar dat ik met Google inlog

Pauline zei

Prachtig, wat wordt dit mooi!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...