Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 28 augustus 2013

For Sale en stoffenbord

Oh ik ben helemaal in de ban van de Mosaics. Merian en Sabine zijn naar de Open Dag van de Quiltster geweest. Omdat Johanke en ik niet meekonden hebben we allebei een leuk lapje gehad en dat gaat ook in de Mosaics.  Zondag heb ik een stoffenbord gemaakt om de groene uit te gaan zoeken. Dat gaat wel rustig gebeuren want eerst moet de Poesie af zijn. De Merry is ook zo leuk en 3 van die gekmakende projecten.....nee dat trek ik niet!

Als je dan aan het rommelen bent kom je weer van alles tegen en je verlegd het weer. Ik heb besloten om de tab 'For Sale' weer aan te zetten. De Tea Pot serie van Another Button en een mooi pakket van DMC staan erop.

Ik zie dat ook bij mij alle volgers niet weergegeven worden. Brrrrrrr Google-kuren?? Eens zien of we de 'gouden tip' kunnen vinden.

Hartelijke groetjes Anita

8 opmerkingen:

Tony zei

Hallo Anita, Bij mij heeft google ook kuren.Er is weinig aan te doen.Balen. Groeten Tony

Joze zei

Ja soms moet je keuzes maken en wat weg doen, ik hoop dat je het snel verkoopt. Je bent weer met leuke dingen bezig, ben nieuwsgierig hoe het gaat worden.

Liefs Joze

Wilma Kuin zei

Ja soms moet je keuzes maken en wat weg doen,... Daar wordt je lekekr rustig van in je koppie,..
:o)

Sis Voorn zei

Hah ! Ik ben dus niet de enigste die soms blogjes mist.... Google probleem ???
Geen idee....

Anja.M zei

Wat ga je een mooie quilt maken Anita, deze kende ik nog niet.
Ben heel benieuwd naar jou verzie.
En nog bedankt voor je hulp, misschien moet ik ook maar eens wat wegdoen/ruilen wat ik niet meer gebruik dan is zo'n aparte for sale bladzijde wel handig ;)
Quilt groetjes Anja.

Carin zei

Wat heb je er mooie stofjes voor uitgekozen !

Guusje, zei

De quilt die je gaat maken is prachtig en wat een mooie stoffen heb je ervoor al uitgekozen. Wist je trouwens dat je als eerste een spambericht krijgt als je bij jouw wilt reageren=

quilting Jeannet zei

Zo is het Anita, opruimen verruimt de geest!Mooie stofjes overigens.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...