Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 16 februari 2013

Om 4 uur 's-nachts wakker........ geen ramp....

Helemaal niet!!!! Nou ja niet altijd dan. Piekeren had ik geen zin in dus heb ik wat op mijn tablet 'gespeeld'. Hij staat altijd naast mijn bed met boeken en de spelletjes voor het slapen gaan. Een beetje zoeken en kijken op Marktplaats leverde deze twee mooie dozen op...... Zès jaargangen van Ariadne. Oh zo blij!!! 1991 t/m 1996. Jaargang 1991 is niet helemaal compleet maar die ga ik gewoon nog zoeken. Ik weet niet precies wanneer de Ariadne gestopt is maar volgens mij moet ik nu nog ongeveer vier jaargangen 1997 t/m 2000 schat ik. 

Heerlijk zoals het ligt te pronken op tafel. Nou je weet wel waar ik dit weekend in zit met mijn neus.

 
Deze week had ik al eerder een pakketje met stofjes. Ik ben namelijk op zoek naar dit ruitje voor de binding van de Poesieplaatjesquilt die nu in elkaar zit. De randen er langs en dan laat ik een foto zien. De panelen worden zo mooi.....De stof is van Stoffen.net Keurig verzorgd maar ikzelf heb de verkeerde maat ruit besteld. Het is een prachtige stof die zeker goed te gebruiken is maar toch teveel polyester dus dat worden omtrekjes ofzo.  Het dopje was voor de heb :) Puur katoen en lekker rood.

Met mezelf gaat het gelukkig steeds beter. Volgende week ga ik weer proberen om voor 50% te werken. We gaan weer lekker plannetjes maken. Heerlijk. Maar het eerste grote 'gebeuren' is het Dotty Quiltweekend bij Dorry. Het weekend van 1 maart heerlijk bloggers en niet-bloggers ontmoeten en samen prikken, eten en kletsen. Nou als dat geen goed medicijn is!!!

Een heel fijn weekend.

Hartelijke groetjes Anita

31 opmerkingen:

lia zei

Helemaal geweldig die oude Ariadnes,ik heb ze vanaf 1980 en kijk er regelmatig in.Ik ben de nachtjes ook al aan het aftellen voor het Super gezellige weekend.
Groetjes Lia.

GRANNY'S HOUSE zei

Fijn dat het steeds beter met je gaat, het heeft tijd nodig.
Mooi rood is niet lelijk en je kan ze makkelijk voor wat anders gebruiken.
Veel plezier met je Ariadnes!!!

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Helemaal geweldig die oude Ariadnes, ik heb ze weg gedaan, te muf, werd er allergisch van, maar ze waren leuk!!

AnitaS zei

Lekker he lezen van die oude Ariadnes. Mooie lapjes en overal voor te gebruiken.

quiltlodge gerda zei

Het aller-allerbeste medicijn wat je je maar wensen kan!

Heleni zei

Leuk dat je oude Ariadnes gevonden hebt Anita. Ik zou me bijna schuldig voelen want ik heb vorig jaar hééél veel bladen weggedaan. Ze waren inderdaad prachtig, maar soms groei je je huis uit en dan krijg ik echt de opruimwoede......
Wat fijn dat 't al weer zo'n stuk beter met je gaat. Houden zo.

groet, Heleni

Anoniem zei

Ooooohhhh Ariadnes. Heerlijk. Fijn dat je deze gevonden hebt. En ook goed dat het weer wat beter met je gaat. Nu de lente nog, dan komt het helemaal goed. Fijn weekend! Groetjes Wilma

Jeanny zei

Leuk voor je die oude Ariadnes en gijn dat het steeds beter gaat met je.
Lieve groet

Anoniem zei

Oh heerlijk oude Ariadne's!!!Het weer is er nu ook voor om hier lekker mee op de bank te zitten en erin te neuzen.
Rustig aan doen,dan komt het weer helemaal goed.
gezellig weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Marguerite zei

Heerlijk die oude ariadnes. Valt je meteen op dat er eigenlijk niet veel veranderd in al die jaren. Nu is alles wit en in de jaren negentig geel en heel veel grenen.
Je komt zo wel tijd tekort, want dan heb je zoveel dingen gezien die je ook een keertje wil gaan maken.
Groetjes Marguerite

Elizabeth zei

Goed om te horen dat het steeds beter met je gaat, Anita!
Om 4 uur wakker lijkt een ramp, maar het is alleen maar een ramp als je daar zelf zielig over gaat doen. Ik zit soms ook al om 5 uur beneden, en dan ga ik gewoon wat leuks doen.. Je kunt jezelf toch niet dwingen om te slapen, andere keer beter denk ik altijd..
En Ariadne's....? Dat is om te kwijlen... Geniet ervan!

Groetjes, Elizabeth

Martine zei

Ariadnes, heerlijk.
Ik heb ze nog een generatie ouder maar doe ze ook voor geen goud weg.

Hetti zei

Heerlijk al die oude Ariadnes, zeker voor een slapeloze nacht ;-))
Ik heb er ook nog 'n paar en ze blijven leuk om ze door te bladeren.
Veel betreschap en fijn weekend,
groetjes Hetti

Oma San...houd van quilten zei

OHhhhhhhhhh wat een gave vondst! Zo leuk al die oude Ariadnes! Leuk he, het weekeind is er al bijna, zo jammer dat ik er niet bij kan zijn.. had het leuk gevonden om jullie allen te ontmoeten. Wel heeel veel plezier, je hebt het echt verdiend!

Liefs San.

Ineke Hulzebos zei

Wat een prachtig en heerlijk gevoel om zoveel Ariadne's te vinden en bemachtigen. Enne...ik ben echt een beetje jaloers, dat er velen naar de Dotty weekend gaan, jammer dat het voor mij niet mogelijk is!
Alvast een heel gezellig weekend!!!Groetjes

Elly (creatieveling Elly) zei

Veel leesplezier

mieke zei

De slapeloze nachten kunnen maar ergens goed voor zijn !
Ik heb ook nog n stapels Ariadne's , Steek en Handwerken liggen.
Ik kijk er nooit in !!

Annie Kingma.Bonnema zei

Veel leesplezier, zou best een stapeltje willen .
Ga er ook eens om zoeken.Ik had wel eens losse nummers. Breidde eens een trui voor mijn zoon, met een lucifer merk, ingebreid.
ook borduurde ik het beren schilderij er uit. Voor de geboorte van een kleinzoon, die nu al 21 is.
Groetnis Annie

Jossie zei

Zit je lekker te genieten? Ik heb laatst een stapel weggedaan. Ik heb er hier geen plek voor, maar leuk zijn die oude bladen. Zoveel leuke dingen die nu weer in zijn.

Merian zei

wat gaaf die oude adianes. Kom ik zeker een keer in neuzen!!! ja, het aftellen voor het weekend is begonnen!!! gr. Merian

Merian zei

wat gaaf die oude adianes. Kom ik zeker een keer in neuzen!!! ja, het aftellen voor het weekend is begonnen!!! gr. Merian

Jane in Wales zei

Leuk hoor, die oude Ariadnes, zo verveel je je niet!

Wietskes Quilts zei

Lekker om inspiratie op te doen. Gewoon leuk om te hebben.
Ach en wakker zijn als iedereen slaapt heeft wel iets. Ik zit nu ook lekker blogjes te lezen terwijl mijn lief ligt te ronken. Maar wij waren gisteravond heeeel vroeg naar bed gegaan, ik was doodop van die megadrukke beurs in Zwolle.
Fijn dat je de draad weer oppakt, heerlijk weer plannen maken en leuk dat weekend. Doryy zat vol, maar ik was graag meegegaan.
groetjes
Wietske

Johanna Faber zei

Mag ik een paar dagen naar je toe komen!!! en met mijn neus in de tijdschriften gaan zitten, je zal niet merk dat ik er ben!!
Fijne zondag gr Joke

Hubertine zei

Heerlijk! Geniet er maar flink van!

hobbyshop fugeltsje zei

Zo jij hebt voorlopig wel wat te lezen. Ik heb zelf net een stapel oude quilt mania door gebladerd. Ik vind dat zo fijn die oud bladeren en boeken door te neuzen. Dus heel veel plezier met het lezen en je dorry weekend.
Gr. Miranda

Carin zei

Heerlijk nietwaar die ariadnes. Ik heb ze ook van 1980 t/m 1992 of 1993 kompleet ... toen schakelde ariadne over naar het zogezegde woonblad vorm en toen beeindigde ik mijn abonnement.
Veel leesplezier !!

Elly zei

Wat fijn dat het weer een stuk beter met je gaat. Je gaat lekker het goede jaargetijde in. Super. Wat leuk van die Ariadnes, heerlijk lekker kijken en ideeën op doen van wat je allemaal wil gaan maken.
Veel plezier ermee

maaike zei

Anita, ik volg je blog en las dat je blij bent met de oude Ariadnes.Nu heb ik een paar oude handwerken met de patronen erin liggen. Kan ik je daar een plezier meedoen. Mail je adres even dan
gaat het morgen op de post.Mijn mail is maaike54@.com mijn blog is www.quilthuis. blogspot. Nl
Groetjes Maaike

Chris zei

Tjonge, jij hoeft je voorlopig niet te vervelen. Wat een schat!

marion zei

heel veel leesplezier..........

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...