Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 19 januari 2013

BEE en Give Away

Gisteren was het 'Aan Bed BEE'. Samen met Sabine, Johanke, Merian en Monique hebben we lekker gekletst gesnoept en natuurlijk steekjes gezet. Hartjes, Jules, Huisjes en een geboortequilt voor de kleindochter van Monique, oh wat was er weer veel moois te zien. Dom Dom maar ik ben vergeten om alles op de foto te zetten. Hier is een (niet zo'n mooie) foto van de quilt van Monique. Johanke is de Jules op de 'quilt as you go' manier aan het maken. Hij wordt prachtig met heel veel quiltsteekjes. Gelukkig heb ik deze week een herkansing voor een foto dus die houd je tegoed.
De hartjes van Sabine en de huisjes gedubbeld van Merian kun je op hun blog zien.
En ik??? Wel ik ben aan het borduren. Met de brilloupe die ik bij Joze heb gezien en besteld bij Naald en Draad gaat het super. Het hele fijne werk heb ik wat moeite mee maar ja dat wijd ik maar aan de ogen van al het liggen :) De Home sampler schiet aardig op. Ken je de Theelepeltjes nog? Daar heb ik ook de Theepotten-serie van. Februari is klaar en nu de andere maanden. Ze gebruiken mooie kleuren stof van Week Dye Works maar die vind ik erg duur en nu ben ik op internet op zoek naar alternatieven. Na mailen gaf Carin me de tip van Casa Cenina en Sew and So hier heb ik de kleuren gevonden die ik eventueel nog wil bestellen.

Nog iets 'bloggerigs'. Hebben jullie ook last bij het plaatsen van linken naar bloggers die je volgt in de kolommen. Als ik borduursters toe wil voegen dan pakt Blogger quiltsters. En ook altijd dezelfde quiltsters. Ik lees mijn blogs via Google reader en vanuit die lijst plaats ik de link in de kolom. Heeft er iemand een tip!?

Dank je wel voor alle lieve reacties. Daar ben ik in deze tijd heel blij mee. Jammer dat niet altijd het e-mailadres ingevuld wordt. Dan kun je niet reageren op de reactie. Ik zelf log altijd in bij Google en zeg dat ik 'aangemeld' wil blijven. Bij elke reactie die ik plaats staat mijn profiel klaar en kan er op mijn reactie gereageerd worden maar niemand ziet mijn adres op de site. Alleen bij de reactie in de mailbox die de reactie krijgt. Zo jammer want ik zou zo graag op jullie lieve berichtjes wille reageren maar wel privé.

Zeker niet het minst belangrijk maar er is een hele leuke Give Away bij de Quilthoeve. Maar liefst zes pakketjes van 5 meter stof. Je mag zelf een pakketje kiezen. Ga even naar de site voor de extra kans.

Een heel fijn winters weekend, hoe je ook gaat genieten.
Hartelijke groetjes Anita

24 opmerkingen:

Johanna Faber zei

Wat een heerlijk dagje hebben jullie gehad en wat een schitterend quilt en borduurwerkjes
Fijn weekeinden groetjes Joke

Wietskes Quilts zei

Wat een origineel idee: Bee aan het bed. Ik snap wel dat het uit nood geboren is, maar toch zo'n lief idee dat ze allemaal bij jou komen. jammer dat het nog niet echt wil vlotten met jou.
Ik hoop dat je er binnenkort toch echt weer bovenop komt hoor en dat het allemaal wat makkelijker wordt.
Heel veel sterkte nog en ik denk aan je!
liefs
Wietske

Heleni zei

Ach Anita, dat is natuurlijk super dat de meisjes bij jou aan bed komen. Ik snap dat je wel eens een keer anders wilt. Wat moet je veel geduld hebben zeg.
Over het linken en mailen kan ik even niet volgen. Volgens mij heb ik nergens problemen mee. Ik zeg bewust, volgens mij, want je weet maar nooit, kan zo weer veranderen bij blogger.
Beterschap en sterkte Anita.

quiltlodge gerda zei

Hoi Anita, wat hartstikke leuk dat je quiltvriendinnen gewoon lekker aangeschoven zijn bij je bed. Prachtige quilt van Monique.
Ik heb een tip voor je om privé te antwoorden. Ik krijg van iedere reactie een mailtje in mijn hotmail inbox. Als ik nou daar op antwoorden klik gaat mijn antwoord naar het mailadres van degene die ik wil antwoorden. Krijg jij die mailtjes ook in je inbox? Dan kan je het dus voortaan ook zo doen.

Truus zei

Wat leuk en lief om bij jou een Bee te doen.Weer eens wat anders dan bed&breakfast.
Maar wel jammer dat je nog steeds zo weinig vooruitgaat.Wat een geduld moet jij hebben,want dit is erg frustrerend als je niet kunt wat je wilt.
Fijn dat de loepbril helpt om te kunnen borduren.Heb je een kussentje onder je arm waarmee je het borduurwerk vasthoudt?
heel veel sterkte en een goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hoi Truus,

Nee dat heb ik niet maar wel een super TIP!

Dank je wel.

AnitaS zei

Lief dat je beemaatjes bij je komen. Je borduurwerk is erg mooi. Met google reader had ik ook probblemen maar als ik me ergens als volger aanmeldt gaat het goed. Mooi borduurwerk. Ik moet altijd mijn bril afzetten bij fijn werk.

Jeanny zei

Wat moet dat een heerlijke dag voor je zijn geweest!
Mooie borduurwerkjes en handig die loupbril, ik zie hem vaak bij de cursisten in gebruik!
Lieve groet

Chris zei

Dat is toch heerlijk dat je quiltvriendinnen gezellig bij jou de Bee houden. Heerlijk bijkletsen en natuurlijk wat doen. Wat een prachtige quilt wordt dat van Monique!
Wat die links betreft. Ik gebruik ook Google Reader om te lezen. Meestal. Maar de links plaats ik via het Dashboard van Blogger in mijn zijbalk. Daar kan je een gadget toevoegen om Blogs te volgen. Dat gaat altijd goed hoor.
Fijn weekend.

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig zo'n dagje en die kan jij niet vaak genoeg hebben momenteel, maar het gaat gelukkig steeds beter met je, dus hou de moed er nog even in.

Groetjes
Ines

Elly zei

Wat heerlijk voor je dat de bee clubje bij je is geweest. Gezellig toch?
Je borduurwerk ik prachtig, op de theepotjes ben ik helemaal verliefd.
Gaat het toch steeds nog een stukje beter met je.?
Fijn weekend.

ria vogelzang zei

Wat een gezellig dagje!! En wat is er veel leuks te zien!
Prachtig borduurwerkje ook, zeg!
Hopelijk gaat het steeds beter met je!
Liefs hoor, Ria,

Cybele's patch zei

Een welkome afwisseling zo'n bee aan bed. Daar ben je inmiddels wel aan toe denk ik aan wat extra gezelligheid. Prachtig werk werd er geshowed. Beterschap en sterkte!

Cybele's patch zei

Oh ja, ik klik de volgers gewoon op mijn blog aan evenals de de blogs op de blogrol. Nooit een probleem.

quilting Jeannet zei

Weer eens wat anders, een BEE op Bed.....ik weet nog van mijn hernia dat ik juist heel erg in beweging moest blijven, veel fietsen ( op een hometrainer nu? ) Lopen, liggen en fietsen, zitten was een ramp.Wat een prachtig kinderquiltje, mooie zachte kleuren.

mieke zei

Gezellig, uitbreiding van het groepje.
Al ben je vergeten foto's te maken, die je laat zien, zien er goed.
grtjs Mieke

Amarins zei

Dat klinkt als heel gezellig super! En wat een rpachtige werken. Groetjes, Amarins

Hubertine zei

Wat een gezelligheid! En wat een goed idee, een BedBee! De reden waarom is natuurlijk minder prettig en wens je wederom veel sterkte met je herstel!
Groetjes!!

Inge zei

Wat een mooi borduurwerk en toch ben ik blij dat ik dat niet kan. Nooit last van verleidingen op dat gebied. Ik ga het ook niet leren!!LOL
Leuke Give Away hè bij de Quilthoeve. Als ik toch eens zo'n pakketje zou winnen, maar denk het niet. Ik heb bij hun vorig jaar een mooie agenda gewonnen en twee keer achter elkaar kan bijna niet. Nou ja, proberen kan altijd, toch?

Annemarie zei

Wat een fijne dag voor je zo samen met je quiltvriendinnen. Mooi borduurwerk! Sterkte met je herstel! Groetjes Annemarie

Willy zei

Hej Anita, wat gezellig dat ze bij je kwamen voor de bee. Hopelijk herstel je nu snel, duurt best wel lang al. Ik zie prachtig handwerk en het huisje vind ik erg mooi. Beterschap!

Cisca zei

Wat gezellig, zo'n bee om je bed. En wat zijn er veel mooie dingen te zien. Die theepot is helemaal geweldig, als ik ze bij Crownstitches zie, zou ik ze ook zo willen bestellen.
Ik hoop dat je slaagt voor je benodigdheden, bij Casa Cenina heb ik weleens dmc besteld, en dat ging erg goed.

Groetjes, Cisca

Rennie zei

Wat loef zijn ze voor je geweest. Bee an bed! Je bent een echte volhouder. Ik hoop voor je op een spoedig herstel!

sylvia zei

leuk borduurwerk!! En handig he, die brilloupe, ik gebruik em ook met fijn werk: ideaal!!!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...