Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 2 november 2012

Kleine update and give away

Dank je wel voor alle lieve en warme reacties. Jullie houden me op de been :)
Hier gaat het een ietsie pietsie beter. De fysio gaf niet het effect wat we graag wilden dus gestopt. Nu plak ik een extra pleister om de pijn op te vangen.Vooral na zitten, nog geen 5 minuten, en te ver lopen schieten de spieren van het been weer in de kramp. Het winkelcentrum is hier om de hoek maar dat is al te ver dus blijven we rond de tafel en stukjes op en neer in de tuin.
Afgelopen week was moeilijk maar daar wordt weer aan gewerkt. Dinsdag de griepspuit gehaald en nooit last van maar dit jaar grieperig zonder eetlust maar wel de lasten.

Op verschillende blogs zag ik een mooie give away  van Victorian Motto Sampler die voor borduursters wel zeer aantrekkelijk is.

Ondertussen heb ik alweer een paar steekjes aan Frederieke kunnen maken en ben nu aan rij 6 begonnen. Volgende keer een foto.

Hartelijke groetjes Anita

22 opmerkingen:

AnitaS zei

Jammer dat het nog niet opschiet. Fysio is niet altijd het antwoord. Ik ben twee keer geweest en na beide keren weer een stuk achteruit gegaan. Sterkte.

Heleni zei

Zo zie je maar dat een fysio niet altijd uitkomst biedt. Ik kan me voorstellen dat je onderhand gaar bent van 't thuis zitten/liggen.
Sterkte en beterschap maar weer en misschien dat 't nu geleidelijk aan vooruit gaat.

groet, Heleni

stitchesandbeads zei

jammer dat het niet opschiet en vervelend dat je echt niet uit de voeten kan.Alle dagen thuis zitten is ook niet alles(weet ik alles van)Hoop dat je extra pleister wat effect geeft.
Enne gekke tip maar bij mij is het vele handwerken wat me op de been houd,als ik ga zitten piekeren wordt ik gek.Dus afleiding,afleiding,afleiding maar met zo'n puppy zal het wel lukken
groetjes
Geke

GRANNY'S HOUSE zei

Jammer is dat, ik weet hoe jij je moet voelen, maar gelukkig hebben we onze hobby en dat geeft toch troost, we zitten niet te niksen.

Groetjes
Ines

Klaske zei

Ja rondjes tafel,ik weet het nog.Maar goed afwisselen Anita, en niet te veel zitten..
Ik hoop dat de pleister wat helpt!!
Gelukkig kun je weer wat handwerken, geeft toch een stukje afleiding.
Fijn weekend

quilting Jeannet zei

Even bijgelezen Anita, herkenbaar, lopen en liggen is het beste met die afwisseling, en ik kon toen ook fietsen gelukkig, maar zitten......ramp!Duurt ongeveer zes weken zeggen ze, ik weet het niet meer, maar ze zijn voorbij gegaan, dus er is hoop! Sterkte er mee.

Johanna Zweden zei

Beterschap Anita, ja pijn is afschuwelijk, ik hoop dat de pleisters werken, ik heb ze nu vanaf mei, en er is een nieuwe wereld voor me open gegaan, hoop dat ze zo ook bij jou gaan helpen
Fijn weekeinden groetjes Joke

Wietskes Quilts zei

Sterkte maar weer, ik denk aan je!

groetjes

Wietske

Chris zei

Ik hoop van harte dat die pleisters werken. Van pijn en dingen niet kunnen doen kan je zó moe worden. Heel veel sterkte Anita!

Balsemien zei

Hoi Anita, pffff wat vervelend allemaal. Die kleine dondersteen geeft misschien nog wel wat afleiding... En de pleisters, helpen die?
Sterkte!

Jeanny zei

Heel veel sterkte!
Lieve groet en fijn weekend,.
Jeanny

mieke zei

Pppfff baaaalen hoor.
Heel veel sterkte.

Guusje, zei

Wat vervelend dat de fysio niet het juiste effect heeft gegeven. Veel beterschap.

jolanda zei

wat een ellende toch zeg... ik heb echt met je te doen hoor! Heel erg veel sterkte maar weer en ik hoop dat het snel beter met je gaat!!

Anoniem zei

Wat vervelend dat er nog maar weinig vooruitgang in zit voor jou.
Word je niet suf van de pleister? Misschien kun je een warme kruik op je been leggen/vastbinden om te ontspannen?
Sterkte en beterschap!
groetjes,Truus uit Drenthe

marion zei

heel vervelend dat het niet veel beter gaat. Sterkte

Corrie zei

Jemig Anita, wat zit jij in de lappenmand zeg, akelig om te lezen dat je pijn hebt. Ik wens je heel veel beterschap to en hoop dat je heel snel weer iets prettigs kunt doen om deze tijd door te komen. Lieve groet van Corrie

Cybele's patch zei

Het zit je toch niet mee meiske. Doe wat je kunt en laat je verder gewoon verwennen. Dat heb je met al je pech wel verdiend! Beterschap en sterkte!

Lida zei

Zit dus niet mee, maar ik hoop dat je snel opknapt en weer kan wandelen en steekjes zetten, lief dat iedereen zo voor je zorgt! Hou je taai, groetjes
Lida

Carin zei

Oh meis wat balen !! Ik had ook vaak kramp in de benen en ben sinds enige tijd extra magnesium gaan slikken, dit helpt ook gelukkig goed tegen de klachten van de fibromyalgie maar ook tegen kramp.
Ik koop altijd gewoon de goedkope van kruidvat die gemengd zitten met zink, magnesium en calcium en mijn zus heeft speciale magnesium supplementen.
Ik hoop voor je dat er spoedig een goed herstel is !

anneke zei

hallo Anita, Wat een vervelend dat het maar niet beter gaat.
Ik hoop voor je dat de pleisters wat verlichting geven.
Hou je taai en ik hoop je snel weer eens te zien want dat betekent dat het dan echt wat beter gaat.
lieve groetjes anneke

Hubertine zei

Wat een ellende! ik hoop van ganser harte dat de pleisters hun werk doen en dat je spoedig herstelt!
Sterkte!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...