Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 22 september 2012

Rust en een Give Away voor de haak liefhebber

Ja soms heb je gewoon pech. Terug uit Boedapest was het woensdag goed uitrusten en donderdag en vrijdag twee drukke en 'stress volle' dagen op het werk. Zaterdag dacht ik lekker mijn broek afmaken en 's-morgens na de zaterdag routine kroop ik achter mijn machientje. Hoe verder de middag hoe slechter ik kon zitten. Pijn in de rug en bil zoals afgelopen vakantie. Zaterdagavond lag ik plat met pijnstillers en werd het alleen maar erger. Maandag naar de dokter en een andere pijnstiller gekregen.
Woensdag zat ik al bij de fysio samen met DD want ik kan niet lopen en niet autorijden. Het voelt als een constante kramp van bil tot in de enkel.Met pijnstilling en oefeningen gaat het nu iets beter. Mijn spieren klemmen een zenuw af.

In Boedapest heb ik op een hele lage fiets gezeten met een hoog frame. Bij het afstappen ben ik bijna van de fiets gevallen. De volgende ochtend zat er een blauw/paarse plek op mijn bil maar ja die heb ik altijd wel snel en dat is waarschijnlijk de aanleiding geweest met de nodige stress en de oude blessure van deze zomer. Nu rustig aan doen en lopen, zitten en liggen afwisselen met de nodige oefeningen. Dus weinig steekjes en de eerste puppytraining voor Guusje heeft manlief gedaan samen met DD want hij kan nog geen auto rijden. Het lijkt hier in huis wel de 'Kneuzenclub'.Voor alle haakliefhebbers van kerstversieringen heeft Catherine leuke items gemaakt voor een nieuw boekje. Op haar blog lees je meer en ze wil het graag vieren met een give away.

Zo een kleine update. Het komt weer goed maar nu even niet....

Hartelijke groetjes Anita

26 opmerkingen:

AnitaS zei

Sterkte maar weer. Langzamerhand begin ik te denken dat we maar beter niet op vakantie kunnen gaan (LOL).

Petra zei

wat naar.. beterschap gewenst!

maria zei

Sterkte Anita en dat de pijn vlug mag beteren....
Groetjes
Maria

katrien zei

Veel beterschap hoor.

Chris zei

Dat was een teleurstelling na je vakantie. Heel vervelend. Hoop toch maar dat je snel opknapt en manlief natuurlijk ook. Geef maar een knuffel aan Guusje en zeg maar dat ze heel lief voor de baasjes moet zijn.

Catherine zei

Ach, pechvogel toch, heel veel beterschap en ik hoop dat je snel weer goed uit de voeten kunt. Dank je wel voor de "reclame" ;-) voor mijn give-away. Groetjes, Catherine.

Berna zei

Het zit je niet mee de laatste tijd. Van harte beterschap en een virtueel bloemetje voor jou!
Hoop dat het snel beter gaat.

Cisca zei

Wat een pech, ik hoop dat je weer gauw opknapt. Veel sterkte!
Groetjes, Cisca

Inge zei

Anita, je bent echt hartstikke zielig, hoor. Wat een getob allemaal. Ik hoop voor jullie dat alles snel de goeie kant op gaat want dit is echt niet leuk meer. Ik hoop nog harder dat je 4 oktober weer zo ver bent dat je naar Dorry kan, want ik verheug me er mega op en als ik jou dan weer niet tref, nou dan word ik toch chagrijnig, zucht...... Grapje hoor van dat chagrijnig, belangrijker is dat jij weer beter bent.

Fijn weekend, rustig aan (ik weet het, je moet wel) en alles komt echt wel goed, ooit.

Groetjes,
Inge

Elizabeth zei

Wat een pech allemaal Anita... Tjonge, en rustig aandoen dat past niet zo bij ons hè...
Sterkte met alles en houd je rustig; uiteindelijk moeten deze dingen toch de tijd krijgen om te genezen!

Groetjes, Elizabeth

sabine zei

Och arme snuf! Het zit ook niet mee met die rug van je!
Kun je wel haken of quilten:-)? En Guusje, kan ze je een beetje helpen? (van de regen in de drup...?).
Alle gekheid op een stokkie: snel beter worden meid! We moeten
weer beeen!

Dikke beterschapsknuffel! Sabine

quilting Jeannet zei

Oh, Oh Anita, jij hebt ook altijd wel pech he? Vroeger zijn mijn moeder, je zou overgebakken moeten worden. Beterschap maar weer en hou je taai!

GRANNY'S HOUSE zei

Wat vervelend, hopelijk gaat het snel beter met je, want pijn kost zoveel energie.

Groetjes
Ines

Debbie Spoelstra zei

He wat vervelend, hopelijk gaat het snel beter met je! Heel veel beterschap.

Shirley zei

Ahh, ik leef met je mee, weet wat het is om zoveel rugpijn te hebben, en ik hoop dat je snel weer uit de Kneuzenclub kan uitchecken, want daar wil je niet gezien worden!

Nelleke zei

Hallo Anita ook ik wil je beterschap wensen en hoop voor jou dat je alle blessures nu wel weer gehad hebt.Probeer er toch maar het beste van te maken door goed uit te rusten en voor jezelf te zorgen al zal dat soms niet mee vallen.Groetjes Nelleke

Rennie zei

Wat een pech nu weer. Neem de tijd en vergeet niet na regen komt zonneschijn...... Ook voor jou!

Klaske zei

Oh Anita wat vervelend, ik weet als geen ander wat het is rugpijn.
Nou beterschap en maar gauw weer opknappen!

Guusje, zei

Wat naar toch allemaal het zit je ook niet mee. Heel veel beterschap gewenst.

Quiltendewilma zei

Wat vervelend,... beterschap en snel opknappen,..

Anita zei

Ha naamgenote, ik hoop dat het alweer een beetje beter met je gaat.

Cybele's patch zei

Ach meid, wat heb je toch weer pech. Ik hoop dat je snel weer pijnvrij en als vanouds door het leven huppelt! (bij wijze van spreken dan...)

Rian zei

o anita, wat zul je er een last van hebben. Ik herken het verhaal. Mijn lieve man loopt al 2 weken met ws een zenuwontsteking, ook vanuit zijn bil. Hij was zo heerlijk aan het klussen geweest voor ons nieuwe terras..... Hij mocht maandag foto's maken om te kijken of het niet iets anders is..... en ondertussen gewoon pijnstillers slikken en oefeningen doen. ALlemaal herkenbaar. Heel veel beterschap en ik hoop dat je je gauw beter voelt.

Heleen zei

Oh, wat een dikke pech! Heel veel beterschap. Hoop dat je snel opknapt.

marion zei

heel veel beterschap......

Klaske zei

Ik bewaar je linkjes(hierboven) even voor een andere keer, want ik heb vandaag nog het één en ander te doen, en met die linkjes blijf ik weer hangen;-))
Vervelend dat je weer meer last hebt als je bij de fysio vandaan komt, een paar jaar terug heb ik zo ook omgelopen, en voelde me net zoals jij dus ik weet wat je voelt.(Men dacht eerst dat er een zenuw knel zat, maar het was helaas toch een hernia:-((
Kun je wel wat handwerken zo? Ik heb toen de cadeautjes voor de kerstruil liggend op mijn rug gemaakt..Het moest even wennen, maar zo kon ik toch wat bezig zijn met mijn hobby..Maar deze keer kan ik ze weer op de normale manier maken.
Pas goed op jezelf Anita! Fijn weekend

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...