Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 28 augustus 2012

We zijn begonnen....


Volgend jaar trouwt onze jongste DD. Ze hebben een heel leuk filmpje gemaakt om het aan de daggasten te vertellen en hun agenda te reserveren. Het aftellen is begonnen. Een leuke dag met RiDali.

Morgen weer heerlijk naar de BEE. De laatste van de Poesie. Ik ben heel benieuwd wat de stof voor de hoeken is. Ik zal stof bij moeten kopen want ik heb in totaal 16 hoeken nodig. Oh ja? Ja!!! en dat ga ik doen op de Open Dag bij Dorry. Samen met Merian van 'de huisjes' ben ik om 10.00 uur present en gaan we lekker snuffelen. Misschien tot dan en anders tot gauw.

Groetjes Anita

10 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een leuk filmpje.

Nelleke zei

Hallo Anita creativiteit zit er bij jullie wel in gezien het hardstikke leuke filmpje.ook ik kom samen met een vriendin zaterdagmorgen naar de open dag bij Dorry dus ik hoop je dan in het echt te begroeten.Fijne dag morgen op de poeziebee.Groetjes Nelleke

AnitaS zei

Wat een leuk flmpje is het. Veel plezier op de bee.

Miny zei

Wat hartstikke leuk!

Groeten Miny

Chris zei

Wat ontzettend origineel! Zwart/wit, beetje versneld, net een filmpje uit de oude doos. Wat hebben ze dat enig verzonnen en gespeeld! Nu kunnen zij, maar jij ook, weer dagen gaan afkruisen, haha. Heerlijk vooruitzicht.

Willy zei

Geweldig leuk filmpje, ik droomde even weg bij het zien ervan.
Fijne bee en dag bij Dorry. Groetjes,

Supergoof zei

Wat is dit een geweldig leuk filmpje! Het duurt nog eventjes eerdat ze trouwen, dus stiekum hoop ik dat er nog meer afleveringen komen,....
PLEASE,...
:o)

Annet zei

Wat een mooi filmpje en een geweldig idee om zo je huwelijk aan te kondigen. Heel veel plezier met alle voorbereidingen.

Groetjes Annet

Anoniem zei

Geweldig om op deze manier het huwelijk aan te kondigen, erg leuk!

Inge zei

Ik heb eens even op mijn gemak het filmpje bekeken. Wat ontzettend leuk en een originele manier om iedereen te laten weten dat je gaat trouwen. Het gegiechel van Puck op het einde van het filmpje klinkt zó grappig! Het is vast een vrolijke meid.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...