Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 18 juli 2012

Vier op een rij

Vier panelen gaan het worden. Definitief!! Hoe meer ik aanleg hoe mooier het wordt en begint te borrelen in mijn hoofd. De stof voor de banen rondom heb ik ook al en ik ben er helemaal blij mee. Woensdag krijgen we weer zijkanten en ik hoop ook de hoeken want dan kan alles aan elkaar gezet worden. Ik wordt nu wel een beetje ongeduldig want wil heel graag het totaalplaatje zien.

Dank je wel voor jullie lieve reacties op mijn capriolen. Het gaat gelukkig beter en het zijn de spieren die een opknappertje nodig hebben. Vanmorgen naar de fysio geweest en na wat kneden en heerlijk masseren gaat het veel beter. Het komt goed, ze had alleen een 'rotopmerking'. Meer bewegen, wandelen, zwemmen en fietsen maar dat doe ik gelukkig al. Maar hoe kun je wandelend quilten?????

Hartelijke groetjes Anita

22 opmerkingen:

Nardy zei

Wat wordt je quilt prachtig! Lastig hoor je rug, hopelijk gaat het snel iets beter! Groetjes Nardy

Prinses 013 zei

Zwemmen, dat is een goed idee! Ik heb het vermoeden dat ik nog een strippen kaart heb liggen van de Fam. Vlijtige Handjes! Laten we weer lekker samen gaan zwemmen!

Jeanny zei

Wat een kleuren in je mooie quilt. Tja en bewegen.. het hoort er nu eenmaal bij. Eerst bewegen en dan pas handwerken!
Lieve groet.

quilting Jeannet zei

Je handen bewegen in elk geval genoeg...zag ze dat niet ?(lol)

Ineke Hulzebos zei

Ik lees nu pas dat je door je rug bent gegaan, gelukkig met fysio gaat het al weer beter, dus nog een paar behandelingen, dat ben je weer in staat om je capriolen te maken.
Je quilt wordt prachtig, leuke kleurtjes!

Inge zei

Die fysio moet niet zeuren. Je was toch aan het bewegen toen het in je rug schoot! Zo goed is bewegen dus niet LOL

Rennie zei

Misschien kan je heel sportief quiltend naar de Tour de France kijken!sportief toch!

Oude lappen zei

Wat een leuke kleuren!! Super
Liliane

Hilde zei

Quil ten is nu eenmaal een zittende hobby... Ik kom er ook moeilijk toe om zomaar te gaan stappen, er is altijd wel iets beters of leukers te doen.

Marguerite zei

Ja hoe los je dat nou op. Je kan natuurlijk in de bak van een bakfiets gaan zitten maar dat zal de bedoeling wel niet zijn. De achterste van een tandem dan? Ja of toch gewoon lekker lopen en ff niksen.
Groetjes Marguerite

Johanna Zweden zei

O dit gaat schitterend worden,
Ik weet wat je bedoelt, mijn arts zegt ook altijd! meer bewegen! en dan denk ik ! waar moet ik naar toe! 100 keer die landweg aflopen, waar ik woon! nee dan liever zoals jij lekker quilten,
Sterkte en knap maar gauw op
Fijne avond groetjes Joke

Guusje, zei

Hij wordt steeds mooier, ik vind dat altijd zo mooi om een quilt te zien groeien. Fijn te lezen dat het beter gaat en ja als je het antwoord weet op lopend quilten hoor ik het ook graag.

Nelleke zei

Hallo Anita wat een superopmerking van jou wandelend quilten!!Je hebt in ieder geval inspiratie genoeg als ik je foto eens bekijk van je panelen.En wat een mooie stof ligt er bij je in de la.Groetjes Nelleke

jolanda zei

Elke avond na het eten een half uurtje lopen zodat je weer helemaal fris en wakker kunt beginnen aan een heerlijk avondje quilten! :-))

Chris zei

Leuk wordt hij zo. Het wordt echt een heel eigen quiltje, dat is juist zo leuk. Nee, wandelend quilten, dat gaat moeilijk, maar er over denken en fantaseren, dat gaat wel. Dus af en toe toch maar even lekker gaan stappen.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat zal hij prachtig worden, het zijn ook zulke mooie blokjes allemaal.
Sterkte met alles, zwemmen is altijd goed, ik heb alleen altijd zo'n hekel aan dat afdrogen in een klein badhokje en je lijf blijft plakkerig, niets voor mij, dan maar aan de wandel.

Groetjes
Ines

Merian zei

Ik kan alleen maar zeggen, hij wordt supermooooi!!
Ik heb hem ook al in het echt een stukje mogen bewonderen.
Fietsend Quilten als je een oplossing daar voor weet, dan hoor ik het graag.
Groetjes Merian

Willy zei

Ik vind het erg mooi worden en de stoffen doen het ook zo goed bij elkaar. Stevig doorwandelen dan maar en weer snel met het quilten aan de gang.

Cybele's patch zei

Wat wordt dat mooi Anita. De kleurtjes zijn perfect voor die quilt.
Hmm, of bewegen echt zo goed is? Je valt van je fiets, je verrekt je rug in bed, je struikelt over losse tegels. Het is veiliger om op de bank te zitten prutsen. Je werkt met je vingers. Dat is toch ook bewegen...?!

Anita zei

Mooi wordt het , gelukkig dat het beter gaat met je rug. En heerlijk dat we toch zo'n fijne hobbie hebben.

Supergoof zei

Gewoon hetzelfde als dat je quiltend fietst en zwemt,...
;o)
Zet 'm op Kanjer!!!!
Je poesieplaatjes zijn geweldig,.... zucht,....

sylvia zei

wandelend quilten.......hum........rolstoel:laat je een ander wandelen, kun jij.................haha!!!
je quilt wordt leuk en wij kijken ook ongeduldig hoe het verder gaat...
groetjes, Sylvia

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...