Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 6 mei 2012

Mooie dag in Veldhoven


Vandaag is het goed uitrusten na een dag rondstruinen op de beurs in Veldhoven. Er waren prachtige werkstukken en heerlijke winkeltjes. Ik was samen met  mijn vriendin die me wel ziet prutsen met lapjes maar zelf geen quilter is maar wel heel creatief. Er ging een wereld voor haar open en met nieuwe ideeen en een stapel stofjes hebben we samen een heerlijke dag gehad.
Ik plaats een collage want er was zoveel te zien. In het midden de 'Trots van Dorien'. Haar quilt met wolletjes en hexen won de Quiltmania Award. Dorien is de ontwerpster van de PoesiePlaatjesQuilt. Daar omheen zie je verschillende stijlen en prachtig quiltwerk. Het was genieten.

Ik ben zelf heel bescheiden geweest want ik heb deze week al een stempel gekocht bij Dorry ze gingen mee naar de beurs en al die graaiende handjes..... dan zou ik wel eens mis kunnen grijpen. De lijmstiftjes en de lapjes zijn voor Frederieke en de wol wordt weer een sjaal. Nog even op zoek naar een leuk patroon. De kleine witjes kreeg je als presentje voor het aanvragen van de nieuwsbrief. Nog een draadinsteker want die heb je ook nooit genoeg en naalden van Bohin om te proberen. Nou het viel wel mee toch??......

Nog een leuke link die ik tegen kwam op het web. Sulky een huisjes BOM en meer gratis patronen.

Een hele fijne zondag en ik maak er en echte rustdag van.
Hartelijke groetjes Anita

16 opmerkingen:

Petra zei

PRACHTIGE fotootjes en mooie spulletjes,Anita..
veel knutselplezier

Balsemien zei

Hoi Anita, leuk om even een kijkje via jou te kunnen nemen in Veldhoven. Leuke quilts!

Hilde zei

Fijn om je verslagje te lezen, zo geniet ik ook mee van Veldhoven.

Berna zei

In het kader van keuzes maken dit jaar geen Veldhoven al vind ik dat wel jammer. Ik zie zoveel moois voorbij komen.
Ondanks bescjeiden een mooie buit. Zijn de Bohin naalden ook in Nederland te koop? Anders binnenkort maar in Frankrijk wat voorraad inslaan.
Fijnezondag verder.

Shirley zei

Ja, dat was/is smullen, en je hebt lekker gescoord!

Nelleke zei

Hallo Anita ook ik was zaterdag op de beurs en had het ook prima naar mn zin.Vond de quilts ook weer schitterend en ook van de winkeltjes heb ik genoten.Mooie aankopen heb je gedaan.Groetjes Nelleke

Ineke Hulzebos zei

Mooie aankopen!!!
Groetjes

Guusje, zei

Wat een mooie aankopen heb je gedaan en wat heb je veel moois gezien. Erg leuk om even mee te mogen genieten.

katrien zei

Ook ik was er gisteren,prachtige werken hé en die van Dorien super .

quilting Jeannet zei

Je hebt je beter geamuseerd dan mij Anita, ik heb nog wel aan je gedacht......Brrrrr, helemaal nat geregend....gelukkig was mijnheer Dorry nog thuis, dat vergoedde het enigszins......

Cybele's patch zei

Bescheiden maar wel erg leuke en handige aankopen. Ik lees overal enthousiaste reacties over Veldhoven. Ben zelf voor het eerst sinds jaren niet geweest. Door de drukte gewoon vergeten (nou ja!).

Johanna Zweden zei

Zie dat je genoten hebt
Groetjes Joke en een fijne dag

jolanda zei

Jullie hebben dus een gezellige dag gehad. En gaat je vriendin nou toch ook maar aan het quilten?
groetjes, Jolanda

Chris zei

Ik hoor aan alle kanten dat het prachtig was in Veldhoven. Volgend jaar wil ik ook!
Wat is dat handig zeg, zo'n stempel! Helemaal super.

carina zei

Je hebt je goed ingehouden hoor! Die stempel lijkt me wel wat. Ben benieuwd hoe die gaat bevallen. Bedankt voor je berichtje op mijn blog:) groetjes carina

Gert zei

Leuk om te lezen dat jullie zo'n geslaagde dag hebben gehad samen. Ook ik heb mij prima vermaakt in Veldhoven. Veel plezier met je mooie aanwinsten.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...