Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

donderdag 26 april 2012

Verliefd.....

Helemaal hoteldebotel van het nieuwe babyquiltje 'Frederike' van Jeanneke. Woensdag was het BEE van de PoesiePlaatjesQuilt en liet Dorien haar versie zien. Direct zag ik de lapjes voor me die ik bij de verjaardagslapjes heb gekregen toen ik 50 werd. Mooie volle antieke kleuren. Dorry had een mooie rozenstof en het project kan beginnen.

Met de PPQ ben ik helemaal bij op 2 borduurtjes na. Dus kon beginnen aan de nieuwe blokken. Eerst vanavond de borduurtjes afmaken en dan komen de foto's.
Verder heb ik al weer veel draadjes weggewerkt in de knuffeldeken. Ik ben nu echt halverwege het middenstuk. Hij ligt gewoon op tafel en elke dag een paar draadjes schiet toch aardig op. Nu ga ik op zoek naar een mooi vol lekker dik hart voor de randen.


Je ziet voorlopig is er nog werk genoeg. Weet je nog dat ik niet wist of ik wel door moest gaan met quilten?? Het virus heeft weer toegeslagen dus er is geen houden aan.

Tot gauw Groetjes Anita9 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Wat een mooie stofjes heb je gekozen voor je nieuwe project!!! En je knuffeldeken is erg leuk geworden, mooie warme stofjes!!!
Groetjes

Chris zei

Heerlijk om verliefd te zijn! Daar ben je nooit te oud of te druk voor, wat jij. Enig quiltje lijkt me dat en je hebt er mooie stofjes voor uitgezocht. Je knuffeldeken schiet ook al lekker op en je hoeft je niet te vervelen. Dagdag.

mieke zei

Je kunt maar ergens verliefd op zijn ! Maar het ziet er heel leuk uit, succes.

Merian zei

Supermooi, je lapjes die gaan samen een hele mooie quilt worden.
Groetjes Merian

Johanna Zweden zei

Heerlijk verliefd zijn op iets, maar ziet er schitterend uit
mooie lapjes en dat quilt schitterend
heerlijk dat het quiltvirus weer toegeslagen is-
Groetjes Joke en alvast een fijn weekeinden

Sabine zei

Hoi Anita,

Wat een geweldig patroon en wat een geweldige stoffenkeus!
Enne..... stoppen met quilten zit er echt niet in! Pas als we heeeel oud en versleten zijn, dus dat duurt nog zo'n 40 jaar, hahah!

Groetjes,
Sabine

willeke zei

Zet 'm op!!!

groetjes,

quilting Jeannet zei

Wat een leuk patroontje is me dat weer, en net iets voor jou die kleine stukjes, de kleuren zijn heerlijk, zo zie je maar....het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Leuk!

jolanda zei

Mooi die stofjes zeg! Dat gaat vast ook weer een prachtig quiltje worden.
groetjes, Jolanda

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...