Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 10 april 2012

Niet op zijn PaasBest maar wel mooie blokken

Niet zo op mijn PaasBest heb ik de afgelopen dagen doorgebracht. Na de bezoeken aan de ouders gewoon lekker in vrijetijdskleding, lees lekker los en goede rek, in mijn stoeltje zitten prikken. We zijn allebei een beetje zielig. Hans heeft last van zijn voet al meer dan 3 weken maar nu is hij zo dik dat we vanmiddag weer naar de dokter gaan.
Ik ben meer van de hoest en proest. Alles doet zeer. Potje thee met honingflesje ernaast en af en toe een dropje voor de smering. Iedereen heeft er wel last van gehad dus dat is een troost maar je voelt je zo gammel.

Er zijn weer een paar blokken van de Poesie gemaakt. Het moeilijkere blok en drie blokken met jojo's. Samen met de rose/rode blokken krijg je al meer een idee wat het gaat worden. Ik heb besloten om er geen eenpersoons sprei van te maken en de ideeën komen tijdens het maken steeds meer opborrelen. Ik ben nu bezig met een moeilijk blok en daarna crazy quilten en een windmill. Het werken met kantjes komt steeds dichterbij. Het lijkt me zo leuk om te doen. Dorien heeft een beauty gemaakt.
Omdat er diverse vragen zijn over het moeilijke blok heb ik een foto gemaakt met een speldje op het blok waarmee je begint. Dan is het een kwestie van aanleggen en vastmaken. Het stukje wat erbij komt zit achter zodat je mooi in de naadjes kunt prikken om de hoekjes te maken.
Morgen heb ik samen met Merian en Sabine een BEE dus dan zal er toch wel een blok af zijn?

Hartelijke groetjes Anita

14 opmerkingen:

Janet zei

Ai in het lappenmandje? maar dan eentje die we niet graag zien! van harte beterschap ook voor Hans. Wat een schattige blokjes heb je gemaakt, dat gaat een schitterend geheel worden. Succes ermee
groetjes janet

quilting Jeannet zei

Hee, beterschap voor jullie allebei he? je zegt het zelf al, iedereen heeft het gehad, maar dat maakt het niet minder vervelend. Succes met je werkelijk prachtige poesie quilt.

AnitaS zei

We houden wel van lapjes maar willen niet in een lapenmandje zitten. Beterschap voor allebei. Mooie blokken.

Elly zei

Wat vervelend nou weer voor jullie.Je blokken zijn echt heel mooi.
Beterschap en aan het eind van de week komt de zon weer.

Sabine zei

Ik val in herhaling: hij is mooi mooi mooi!
Tot morgen en word snel beter!

Liefs,
Sabine

Shirley zei

beterschap hoor, dat je elke dag een beetje minder moet hoesten en proesten! En manlief sterkte met zijn zere voet.

Judith zei

Hoesten en proesten, heel vervelend. Ik heb er zelf ook ruim drie weken last van gehad. Hopelijk knappen jullie beide weer snel op. En een paar dagen rustig thuis is toch ook wel eens lekker? Fijne avond en beterschap

Tania zei

oei,oei, allebei niet zo lekker, dat is niet leuk. ik wens jullie van harte beterschap. ik hoop dat je toch kan blijven prikken.

Berna zei

Beterschap voor jullie beiden. Het zonnetje moest maar weer eens terugkomen. Geniet maar even lekker van het prikken en verder niet teveel doen.

Ineke Hulzebos zei

Van harte beterschap voor allebei.
Groetjes,

Ineke

Guusje, zei

Het ziet er erg mooi uit de blokjes die je hebt gemaakt en natuurlijk voor jullie beide beterschap.

Willy zei

Allebei van harte beterschap. Goed dat je nog wel wat mooie blokken hebt kunnen maken.
Groetjes

Elizabeth zei

Nou, allebei heel veel beterschap! En neem het er nu maar even van en ga lekker bij het kacheltje zitten...
Mooie blokjes heb je weer gemaakt, de kleurtjes zijn prachtig.
Nu snap ik het ingewikkelde blokje, leuk dat je het speldje geprikt hebt; ik kon het helemaal volgen!

Groetjes, Elizabeth

Balsemien zei

Gaat het intussen alweer een beetje?
groetjes Mienke

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...