Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 7 januari 2012

Even een luchtje scheppen

Ja even eruit want met de regen en storm deze week durfde ik niet naar buiten. Ik ben zuinig op mijn armpje. Het gaat héél zachtjes vooruit. Dus hebben de boeken lezen en filmpjes kijken een goed effect. Ik denk maar even nog niet aan steekjes en stofjes maar wilde wel even langs Dorry want het was opruiming. Volgens inside informatie was het later op de middag rustiger. Samen met Hans even op en neer geweest. Een paar scrabbags voor de huisjes, een agenda en een handvat voor op een liniaal. Daarna snel naar huis want zoeken met één hand en opletten is helemaal niets. Thuis gekomen denk je toch weer dat je nog iets vergeten bent. Nog even wachten met kleuren en patroontjes bedenken geeft meer rust. Vanmiddag de Kerstquilt van Jennifer uitlezen en dan ligt de Vriendschapsquilt al klaar. Ik hoef me voorlopig niet te vervelen.

Een lekker creatief weekend,
Hartelijke groetjes Anita

28 opmerkingen:

Chris zei

Ik heb de afgelopen week ook de Kerstquilt gelezen. Ik vind het heerlijke boeken en ben op zoek naar meer. Dat valt nog niet mee. Fijn dat je van dat lezen zo kan genieten nu je wat minder kan handwerken. Maar ik hoop toch dat je gauw weer zo ver zal zijn. Fijn weekend.

Ines Draijer zei

Mooie agenda en wat een lieve stofjes.
Ik hoop dat je weer snel aan de slag kunt.

Groetjes
Ines

mieke zei

Leuke lapjes en een mooie agenda.
Fijn dat het wat beter gaat.
Veel leesplezier. groetjes Mieke

Pink Princess zei

Heerlijke boeken van Jennifer Chiaverini, lezen zo lekker weg :)

Voor Chris (en anderen natuurlijk) bol.com verkoopt ze ook...sommige in een soort omnibus en ook los. De meeste hebben ze ook in het Nederlands voor zover ze al vertaald zijn :)

Rennie zei

Mooie stofjes en geniet van je boeken. Ze lezen zo heerlijk weg. PS tip Bol.com heeft ze ook vaak 2e hands!

Nelleke zei

Hallo Anita wat fijn dat het weer wat beter gaat.Mooie stofjes heb je er weer bij. Zal toch ook eens een keer aan de boeken beginnen want ik heb er nog niks van gelezen.Groetjes en een fijn weekend Nelleke

Francien zei

Zo....die prachtlapjes heb je alvast Anita....en dat het vermoeiend is met 1 arm inkopen dat geloof ik...helemaal in een quiltwinkel waar je normaal vier armen extra nodig hebt voor al het moois....lekker lezen en rustig doen....jouw "priktijd"komt wel weer... fijn weekend....groetjes Francien.

Shirley zei

mooie buit, gelijk heb je met rustig aan doen, maar zelfs lapjes aaien kan gevaarlijk zijn ;-)

Merian zei

je hebt mooie lapjes gekocht.
En die boeken van Jenniffer chiaverini zijn heerlijk om te lezen, ben zelf ik het boek bezig van Het geheim van de Quilters.
fijn weekend.
Merian

Johanna Zweden zei

zal je dan maar niet storen, als je nu lekker met je neus in je boek zit!!
Leuke lapjes
Groetjes Joke

Petra zei

mooie lapjes heb je gekocht..
wat goed, dat 't al weer wat beter gaat Anita.
groetjes en 'n fijn weekend!

quilting Jeannet zei

Nou, dat zijn tenminste leuke scrapzakjes waar je ook nog wat aan hebt! ik heb ze ooit eens ergens gekocht, als ik daar nog aan denk.......Ik ben ook met de boeken van Jennifer bezig, maar eigenlijk gestrand in de doorgeefquilt, die vond ik niet zo leuk, benieuwd hoe jij die vind.

Groetjes, probeer ook nog een beetje te genieten van het niet veel kunnen doen.....

Judith zei

'Slim van je om later te gaan, prima buit lijkt mij zo. En dan lekker lezen in Jennifer! Helemaal heerlijk.

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Voor zieke, locale klanten bezorgen we ook aan huis. Wist je dat al?

Elizabeth zei

Nou..., je hebt met één hand dan toch wel hele mooie lapjes weten uit te zoeken, Anita!
Wat een rijkdom ligt daar toch weer. Het voelt zo goed hè om alles op een rijtje te leggen.
Fijn dat alle rust een positief effect heeft, al zal het niet altijd meevallen om de creativiteiten te laten liggen...

Fijn weekend, groetjes Elizabeth

Guusje, zei

Je hebt mooie aankopen gedaan en heerlijk om er even uit te zijn. Fijn te lezen dat het ietsje beter gaat.

Ieke zei

Wat een leuke lapjes! En succes met je arm!

Martine zei

Fijn dat het goed gaat. Lijkt me heel moeilijk om zo rustig aan te moeten doen.

Willy zei

Gelukkig verveel jij je nog niet. Laat het maar rustig herstellen zodat het weer helemaal goedkomt. Wel fijn om er even uit te zijn.
Fijne zondag, groetjes

marion zei

ziet er uit als een erg leuke agenda.......

Cybele's patch zei

Gelukkig gaat het langzaamaan beter met je. Na een tijdje van binnenzitten en lezen is zo'n uitje naar Dorry helemaal een feest. Mooie buit voor zo'n kort bezoekje.

jolanda zei

Goed om te horen dat het in ieder geval iets beter gaat al gaat het langzaam. Gelukkig heb je nog wat leuke boeken om te lezen.
groetjes, Jolanda

Anoniem zei

wat een mooie lapjes en die boeken zijn inderdaad heerlijk om te lezen , maar het is wel jammer dat je dan nog niet quilten kan, beterschap hoor met je arm.......

tachterhuisje zei

Kom even op je blog kijken en lijkt me zo gezellig. Het spijt me dat je momenteel niet kan quilten las ik, maar hopelijk met wat rusten kan je in 2012 nog veel werkjes maken of afmaken. Die agenda is zo leuk, ik had die ook graag gehad, en je stofjes ook super;

Lieve groetjes
Carine

Anoniem zei

Ik kan mij voorstellen dat je momenteel behoorlijk "onthand" bent, maar gelukkig ben je ook een lezer zie ik. Veel leesplezier, en voordat je het weet maak je binnenkort weer de eerste steekjes.

Monica zei

Hopelijk gaat het snel beter met je arm, dan kun je je weer uitleven op alle leuke patronen. Die agenda heb ik ook, Veronique Requena van Born to Quilt woont (en heeft haar winkeltje) vlak bij ons huis in Frankrijk, ik ga haar graag bezieken, ze heeft altijd zúlke leuke patronen. Binnenkort komt er weer een nieuw boek van haar, daar kijk ik nu al naar uit. Groetjes

sylvia zei

gelukkig vlieg je nog niet tegen de muren op!! En toch leuk dat je ff bent wezen shoppen......
groetjes

quiltlodge gerda zei

Wat een geluk dat je er eventjes uit kon en dan ook nog wel naar Dorry met zo'n heerlijke buit. Heerlijke boeken van Jennifer he. Geniet er maar lekker van, in dit geval is dat heel goed voor je gezondheid ;-)

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...