Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 1 januari 2012

Een Liefdevol, Creatief en Gezond 2012Eigenlijk is er niets veranderd en toch staat ons weer veel te wachten als creatievelingen. De huisjes, swaps en give away's komen allemaal weer voorbij. Voor mij is het een 'verlaat creatief jaar' maar dat komt goed. We hebben hard geoefend op aankleden, boterhammetje smeren, kopje thee maken dus verhongeren zit er niet in. Nee rustig aan gaat het weer goed komen. Er is meer tijd om blogs te lezen. We hebben pas geleden een tablet gekocht en die komt nu goed van pas. In mijn stoeltje met kussenondersteuning ga ik me vermaken. Hoewel het 'niet meer 2012' is speel ik nog rustig Wordfeud en doe spelletjes om de grijze cellen te blijven activeren. Quiltboeken en aanverwanten moeten even wachten anders wordt ik zo 'zielig en onrustig':::::::::::) Komt vorige week mijn nieuwe kruk al binnen. Heerlijk om mee te werken maar die moet nog even wachten.


Heb je de give away bij Atelier Hartendief al gezien? Neem even een kijkje want het is de moeite waard.

Vanmiddag komen de meiden en wij gaan even naar de ouders en dan ben ik weer in het rode gevaarte te vinden.

Een gezellige nieuwjaarsdag,
Hartelijke groetjes Anita


23 opmerkingen:

AnitaS zei

Ik wens je een heel gelukkig en gezond 2012. Ik hoop dat de arm gauw weer zover beter is dat je weer wat kunt handwerken.

Francien zei

Nogmaals Anita een gelukkig 2012....goed op armpjes en beentjes letten.....dan kun je gauw weer lekker "friemelen"....en die krukken zijn perfect...ik heb er zo een van de kapper gekocht....lekker rollen van mijn ( overvolle) tafel naar mijn ( overvolle) strijkplaats enx....veel plezier vanmiddag....groetjes Francien.

Willy zei

Ik las dat de breuk ook goed geneest, gelukkig!
Een heel mooi haar toegewenst en hopelijk snel weer aan het handwerken.
Groetjes

Chris zei

Ik hoop dat je snel weer de oude zult zijn en wens je een heel fijn, gelukkig en creatief jaar toe. Dat laatste zal zeker wel lukken!

Nelleke zei

Hallo Anita ook ik wens je een gelukkig en bovendien een gezond nieuwjaar toe.Fijn dat het weer wat beter met je gaat.Groetjes Nelleke

Berna zei

Ook voor jou en je gezin de beste wensen! Op naar een mooi nieuw quiltjaar.

mieke zei

Anita, gelukkig nieuwjaar voor jullie.
En dat je je arm weer snel, goed zult kunnen gebruiken.
grtjs Mieke

marion zei

wat een gave stoel , heb er maar veel plezier van..

GRANNY'S HOUSE zei

Een heel gezond 2012, en binnenkort weer veel quiltplezier.

Groetjes
Ines

Jeanny zei

Een heel mooi jaar wens ik je toe !!

Guusje, zei

Ook voor jouw een goed, gezond en creatief 2012 gewenst en wat goed dat je jezelf al zo kunt redden.

Klaske zei

Gelukkig nieuwjaar!

Cisca zei

Ach, ik heb helemaal gemist, dat je je arm gebroken hebt! Balen, zeg, maar gelukkig, dat je er goede berichten over hebt gekregen. Voor jou ook de allerbeste wensen wat heb je een heerlijke en mooie roden stoel, die zit vast heel lekker!
Ik hoop, dat je gauw van alle ellende af bent,

Groetjes, Cisca

Anoniem zei

Gelukkig Nieuwjaar in een goed gezondheid. Doe het rustig aan.

Elly zei

Een heel fijn jaar Anita, ik hoop dat je gauw weer een beetje kan handwerken en rustig aan genezen hoor, dan heb je er het meeste profijt van straks. Wat een heerlijke stoel heb je zeg.
Leuk he, dat word feud?

Anita zei

Een gezond en creatief 2012.

Shirley zei

Wat een ruige kruk!niet er vanaf vallen he, denkend lekker achterover te kunnen leunen, je hebt je portie wel gehad vorig jaar!

Cybele's patch zei

Een gelukkig en vooral gezond 2012! Ik hoop dat je spoedig weer 'alles' kunt en dat je je tot die tijd niet verveelt ;-) Mooie kruk heb je aangeschaft. Lijkt me heel comfortabel (misschien toch een klein leuninkje omheen bouwen....)

lawi's Quilting zei

Hallo Anita, ook voor jullie gezond en een geweldig 2012.
Je heb een geweldige kruk gekocht,als je er eenmaal aan gewend bent wil je er niet meer zonder.

Lieve groet Willie

Petra zei

alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar, Anita..
geluk, gezondheid en veel knutselplezier!
groetjes, Petra

sylvia zei

de beste wensen ook voor jou en ff meer geluk met fietsen.....als het weer zover is!!

quiltlodge gerda zei

Hoi pechvogeltje, nou ik ben op de hoogte hoor. En nu maar hopen, dat het snel genezen wil. Niet te veel typen maar en gewoon alleen lekker meelezen op onze blogs. Zet je meteen weer even in mijn lijst. Lieve groetjes en heel veel sterkte (en lekker alle boeken lezen en filmpjes kijken waar je al een hele tijd niet meer aan toe bent gekomen ;-)

Corrie zei

Anita wat vreselijk naar dat je je arm hebt gebroken, is me totaal ontgaan omdat ik bijna niet op internet te vinden was. Maar een geweldig fijn bericht dat je niet geopereerd hoeft te worden! Heel veel beterschap nog en straks zien we vanzelf weer mooie werkjes van jouw handen. Prachtig kruk heb je trouwens die ziet er heel comfortabel uit. Groetjes van Corrie

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...