Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 27 december 2011

Nieuws uit de ziekenboeg

Eerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties en mailtjes. Wat doet dat goed. De grote vraag is 'Gaat het en hoe is het met de pijn?'
Naar omstandigheden redelijk goed zeggen ze dan toch? Nee het is niet leuk en op het moment de arm goed stilhouden en dus alleen lezen en met één vinger typen. Ik ben vrijdag op controle geweest en het is een driepuntsbreuk in de kop van de arm. Ik zal de arm nooit meer kunnen gebruiken zoals eerst maar alleen als sporter zou ik daar echt last van hebben. Nou dat valt weer mee voor deze antisporter. Deze week rustig aan doen en vrijdag weer terug.  Het moet goed blijven zitten want toen opereren en humira (=medicijn tegen reuma) ter sprake kwamen was het direct: NEE daar beginnen we niet aan want dat geeft ALTIJD complicaties. De arts geeft ook geen 100% garantie nog geen 90% dus daar begin ik niet aan. Alleen als het niet anders kan. Met handwerkhoogte ben ik al tevreden. Ik heb nog aardig wat pijn maar dat is bij verkeerde houding of beweging. Ik ben wel heel moe maar dat komt goed. Met medicatie is het vol te houden en kan ik ook goed slapen.
 
Het was dit jaar een aparte maar leuke kerst. Het was gezellig met elkaar en dat alles gezien vanuit de ziekenboeg. Helemaal geïnstalleerd met telefoon en laptop. Eerste kerstdag zijn de kids met vriend geweest en mijn moeder. Na het eten lekker cadeautjes uitgepakt. Ik ben verrast met leuke cadeautjes. 
Tweede kerstdag lekker me zijn tweetjes bijkomen van de dag ervoor.

En ik heb de kerst afgesloten met een heerlijk calorie- en calciumrijk toetje!! Ik blijf langskomen op jullie blog maar reageer niet zo vaak. Bij het reageren op de KerstRuil merkte ik dat het dat toch niet was. Een fijne week en tot later.

Hartelijke groetjes Anita

25 opmerkingen:

Hubertine zei

Meid doe lekker rustig aan!! Eerst genezen!! En dat toetje ziet vreselijk lekker uit.....hmmmmm
Groetjes, Hubertine

mieke zei

Waardeloos, maar het is niet anders.
Heel veel sterkte, Mieke

GRANNY'S HOUSE zei

Sterkte, ik kan me iets leukers voorstellen, maar ja, je doet er niets aan.
Positief blijven en op gevoel doorgaan.

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Ja, dat zal niet meevallen Anita! denk om jezelf en neem de tijd er voor, je moet tenslotte nog járen mee met het lijf, en als het even kan ook nog handwerkend.

groetjes, Jeannet

Petra zei

je ziekenboeg ziet er wel gezellig uit ;-) ..
desalniettemin supervervelend voor je!
sterkte en beterschap gewenst!

Minimoek zei

Tsjonge,waar zo'n stomme val al niet toe kan leiden, heel veel sterkte en beterschap!!

sylvia zei

nou meis, je bent er maar mooi klaar mee, ongelukkige jij!!!
ik hoop dat je je wat vermaakt met ons.....;)
hou je taai en misschien kun je toch af en toe een berichtje plaatsen, weten wij weer hoe het met je gaat.
toi toi, groetjes, Sylvia

Anita zei

Doe nu maar lekker rustig aan. Des te beter voor je arm denk ik. Laat je maar lekker verwennen. Dikke knuffel van je naamgenoot.

carina zei

Getsie wat een ellende zeg, niet te snel weer beginnen hoor even goed rustig aan doen. Nou die jaar snel uit op naar een nieuw gelukkig gezond en vrolijk 2012
Groet carina

Heleni zei

Hè bah, wat akelig toch Anita. Het heeft tijd nodig, maar ik kan me voorstellen dat 't altijd te lang duurt, voor je weer een beetje kunt.
Toch fijn dat je een leuke Kerst hebt gehad.
Veel sterkte en geduld toegewenst.

groet Heleni

Francien zei

Nou dat zijn al een beetje betere berichten Anita....het is ook niet niks en niet in een weekie ofzo over en pijnloos....doe rustig aan hoe moeilijk dat ook voor zo`n bezig bijtje als jij bent zal zijn maar het moet goed weer aan elkaar groeien.....lekker overal kijken op de blogs als dat wel kan of lekker in o.a. quiltboeken/tijdschriften naar nieuwe projectjes snuffelen voor als het handwerken weer gaat....wens je alvast een gelukkig en gezond(der) nieuw jaar toe....groetjes en hou je taai!....Francien.

foekie's fashion zei

ach Anita, ik heb met je te doen. Ik hoop dat je deze tijd goed doorkomt, investeren in nu zijn kansen voor later he. Beterschap hoor. Groetjes van Joke

Guusje, zei

Fijn te lezen dat de pijn te dragen is. Je bent wel erg terecht gekomen met zo'n breuk. Maar goed ik zou hetzelfde zeggen als jij zegt als ik maar weer kan handwerken ooit. Je hebt mooie cadeaus gekregen, en verder nog heel veel beterschap.

AnitaS zei

Doe maar lekker rustig aan hoor. Ook al kun je niet op onze blogs reageren, we vergeten je heus niet hoor. Ik hoop dat je wel af en toe wat op je eigen blogje kan schrijven, of laten doen.

Wieke van Keulen zei

Sterkte Anita en beterschap toegewenst.

Berkeboom zei

Ik wens je veel sterkte, en kan alleen maar zeggen doe het rustig aan. Als je gaat forceren ben je verder van huis. Groetjes Gré

katrien zei

Toch maar oppassen hoor,hou het maar rustig.Beterschap .

Nancy zei

Ik kom net pas op je blog via de ontmoetingsdag in januari, maar wil je heel veel sterkte en beterschap wensen! Hartelijke groetjes, Nancy

Heleen zei

Deo rustig aan! Bloggen lezen is toch ook prima. Rest komt wel weer. Beterschap.

Elizabeth zei

Je had beter je been kunnen breken, bedenk ik stiekem.. dan kan een creatieveling zoals jij toch beter de tijd doorbrengen. Tsjonge dit moet niet meevallen en dan ook de pijn nog...
Neem goed je tijd om rust te houden hoor, vooral in het begin is het heel belangrijk.
Sterkte en beterschap!

Groetjes, Elizabeth

Jenni zei

Ik hoop toch echt dat allemaal snel weer wat minder pijnlijk wordt oor je...sterkte! En wat leuk dat je je als volger hebt aangemeld van mijn weblog, bedankt :-)

Rennie zei

Heel veel positieve energie gewenst en pluk je geluk nu dan maar even uit de kleine dingen. Lees lekker onze blogs, geniet er van en ik denk aan jou en wens dat het maar weer snel beheersbaar voor je wordt.

Cybele's patch zei

Meid wat is dit ellendig voor je. Ik wens je veel sterkte en een goed herstel. Gelukkig kun je met een hand wel blogs lezen en vast inspratie opdoen voor later.

Gert zei

Fijn om te lezen dat je in ieder geval een gezellige Kerst hebt gehad. Voor de rest kan ik je alleen heel veel beterschap toewensen, hopelijk is het snel weer wat beter.

Geke zei

heel veel beterschap,hoop dat je voorspoedig hersteld en daarna weer alles kan wat voor jou belangrijk is

groetjes
Geke

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...